23948sdkhjf

ACTEC officiel distributør af genopladeligt blybatteri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Randrusiansk virksomhed er netop blevet officiel distributør på de genopladelige blybatterier fra Yuasa. Men er der så fordele ved sådan et genopladeligt blybatteri? Ja, det er der, og de er så markante, at det er værd at være opmærksom på.

Et klimavenligt alternativ
I situationer hvor man skal bruge batterier, er man med engangsbatterier nødt til at skille sig af med og anskaffe sig nye batterier hver gang deres levetid er opbrugt. Det er både skadende for klimaet og for ens økonomi.

Derimod aflaster man miljøet, når man anvender genopladelige batterier, samtidig med at man på længere sigt kan spare en del penge. Det samme er specifikt gældende indenfor genopladelige blybatterier, men hvor er det så lige at man anvender dem?

Genopladelige blybatterier
De genopladelige blybatterier fra Yuasa som virksomheden ACTEC forhandler kan anvendes til rigtig mange forskellige formål. De har så bredt et udvalg af de forskellige Yuasa blybatterier, at de eksempelvis er velegnede til alt fra brandanlæg, alarmsystemer, vindmøller og solcellesystemer til datacentre, energi storage, vedvarende energi og forskellige former for elektriske køretøjer og meget mere.

Samtidig er kvaliteten af batterierne ikke til at sætte en finger på, som er blevet udarbejdet med udgangspunkt i Yuasas erfaring, som strækker sig 100 år tilbage og som en af Europas førende indenfor batterier. Når det kommer til levetiden på batterierne, er der alt efter hvilket batteri man vælger fra 3-12 års levetid på Yuasa batterierne, og de har en kapacitet på antal opladninger fra 600-5500 - igen alt efter hvilket batteri man vælger. Det giver altså virkelig mening på den lange bane at gøre brug af Yuasa batterierne og deres lange levetid.

ACTEC er officiel distributør af Yuasa
Den randrusianske virksomhed ACTEC er stolt forhandler og nu officiel distributør af blybatterierne fra Yuasa. De har, qua deres 30 årige lange erfaring indenfor udvikling og salg af batterier, styr på kvalitet og ydeevne, når det kommer til batterier. Derfor står de klar til rådgivning og sparring indenfor blybatterierne fra Yuasa, og de mange andre typer batterier, som de forhandler.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078