23948sdkhjf

Spar på strømmen på din ferie

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Ferie koster masser af energi, og det kan være hårdt for miljøet. Når vi flyver og kører verden tyndt, så går det ud over klimaet.

Derfor kan du vælge at holde ferien i Danmark. En god måde at spare lidt på både strøm og CO2 er at tage på campingferie. Her kan du læse videre om, hvordan du bedst forbereder dig på sommeren i Danmark.

I år ser vores ferier lidt anderledes ud end tidligere. Fordi corona-virussen har været over os hele foråret, betyder det, at vi ikke bare kan rejse ud i verden, lige som vi har lyst til. Men det giver bare nogle andre muligheder. Danmark om sommeren kan være lige så varm og skøn som syden, og med det rette udstyr kan du komme ud i naturen som aldrig før.

Tag på camping i Danmark
Danmark er rig på natur, der tillader alle slags camping. Der er både sheltere og teltpladser, hvor det er muligt at krybe sig ned i sin sovepose efter en aften med bål og snobrød. Det kræver dog altid et godt liggeunderlag, hvis du ikke skal have hold i ryggen, så sørg for at finde et, der passer til den måde du ønsker at campere på.

Hvis du er mere til campingvogn eller autocampere, så er der andet udstyr, du kan overveje. Her er klapstole og borde helt afgørende for, at du kan nyde dine morgenkaffe, som du plejer, bare ude på campingpladserne i det danske land. Kaffen smager lidt bedre, når det er i selskab med andre campister, der nyder livet ligesom dig. Klapstole er også praktiske derhjemme, når I får gæster. Så er I sikre på, at ingen kommer til at stå op, hvis I holder sommerfest.

Find det hele i Harald Nyborg
Uanset hvordan du camperer eller holder ferie, så finder du udstyret hos Harald Nyborg. Ferie i Danmark er ikke bare godt for dig og dine familie, det er også godt for miljøet, for det sparer en masse energi. Om du camperer eller tager i sommerhus, så er det en god måde at reducere CO2-udledningen på. Du skal bare sørge for at være godt forberedt.

Sommeren i Danmark behøver slet ikke være kedelig. Der er masser af seværdigheder at se lige fra Vesterhavet til Møns Klint. Find hvad du mangler hos Harald Nyborg og gå den danske sommer i møde på bedst mulige vis.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.063