23948sdkhjf

RS Components lancerer termiske kameraer fra Fluke

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Berøringsfri temperaturmåling giver mulighed for hurtig og præcis fejlfinding

RS Components (RS) lagerfører nu de nye Fluke TiS20+- og TiS60+ håndholdte, infrarøde termiske kameraer. Disse Fluke-kameraer er med fast fokus-optagelse og enhåndsbetjente, hvilket gør dem nemme at bruge. De er velegnede til serviceteknikere, der ikke har erfaring med termiske billeder. Kameraerne giver mulighed for nøjagtig berøringsfri temperaturmåling fra sikker afstand for at afsløre usynlige termiske problemer, der ellers ikke kan registreres. 

TiS20+ er et termisk kamera på startniveau beregnet som fejlfindingsværktøj til varme-, ventilations- og køleinstallationer. Det kan måle temperaturer mellem -20 °C og +150 °C og har en robust 3,5" touchskærm og infrarød detektoropløsning på 120x90. TiS20+ har en enestående batterilevetid med over 5 timers kontinuerlig drift. 

TiS60+ er en enhed med højere opløsning, der hjælper vedligeholdelsesteknikeren med at identificere mindre problemer på længere afstand. Det har også en 3,5" touchskærm, 320x240 detektoropløsning og et udvidet temperaturområde fra -20 °C til +400 °C. 

Begge modeller er udstyret med Flukes IR-Fusion-teknologi, som automatisk optager et synligt lysbillede samtidigt med hvert infrarødt billede. Kameraet blander de to billeder, pixel for pixel, så brugeren kan se et fuldt infrarødt billede, fuldt synligt lysbillede eller forskellige kombinationer derimellem – vælges ved at lade en finger glide hen over skærmen. Den præcise placering af et termisk problem kan derefter fastslås, selv om den infrarøde kontrast er lav, og der er ringe struktur i det infrarøde billede. 

TiS20+ og TiS60+ er begge kompatible med Fluke Connect-software, som muliggør optagelse og deling af termiske billeder i realtid via smartphones eller tablets eller automatisk upload til skyen. Professionelle rapporter kan oprettes på få minutter, og de registrerer komplette radiometriske data for at understøtte vedligeholdelsesprogrammer. 

Yderligere tidsbesparelser opnås med Fluke Connect Asset Tagging-software, som scanner en QR-kode på hvert aktiv på tidspunktet for billedoptagelsen og automatisk sorterer billederne efter aktiv – og sparer dig potentielt for flere timers manuel sortering af billederne.

Fluke TiS20+ og TiS60+ måler 26,7 x 10,1 x 14,5 cm, vejer 0,72 kg, er udviklet og testet til at modstå et fald på 2 m og IP54-klassificerede. Begge kameraer fås nu hos RS i Skandinavien.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078