23948sdkhjf

Lemvigh-Müller kåret som Eliteleverandør for andet år i træk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

En klar strategi om at udbygge positionen på B2G-markedet bærer frugt for Lemvigh-Müller, der for andet år i træk er kåret som Eliteleverandør til det offentlige.

”Vi er stolte over, at vi for andet år i træk er kåret som Eliteleverandør, og at vi dermed er blandt de 1 pct. største leverandører til den offentlige sektor. Allermest er vi glade for det gode samarbejde, vi har i det daglige med bl.a. sundhedsvæsenet, kommuner, regioner, forsvaret, erhvervs- og fagskoler”.

Sådan lyder det fra Pernille Wichmann, salgsdirektør i Lemvigh-Müller med ansvar for Industri og B2G (Business to Government).

Klar strategi og dedikeret team

Udmærkelsen som Eliteleverandør i både 2019 og 2020 er resultatet af en klar strategi om at udbygge positionen på B2G-markedet, hvor Lemvigh-Müller som totalleverandør har meget at byde ind med både i forhold til sortiment og serviceydelser. 

"Vi har blandt andet oprustet med et dedikeret B2G-team, der opererer på tværs af landet, og det er den indsats, vi ser bære frugt nu”, siger Pernille Wichmann.

Dybere indsigt i udfordringer

Lemvigh-Müllers B2G-team har en differentieret tilgang til de forskellige typer organisationer og institutioner i den offentlige sektor og arbejder i større udstrækning end tidligere arbejder på strategisk indkøberniveau.

”Det har givet os en dybere indsigt i de indkøbsmæssige udfordringer, som de forskellige institutioner og organisationer hver især har – og en tilsvarende dybere forståelse af, hvordan vi som leverandør bedst muligt kan understøtte de forskellige behov”, siger Pernille Wichmann.

  • Som totalleverandør med 350.000 varenumre indenfor stål og tekniske artikler kan Lemvigh-Müller dække en stor del af det offentliges produktbehov i forhold til drift og vedligehold.
  • Lemvigh-Müller tilbyder en række serviceydelser indenfor bl.a. levering og indkøbsoptimering, som er med til at effektivisere det offentliges indkøb.
     

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.078