23948sdkhjf

En hilsen fra Adding Engineering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi ønsker alle en god sommer


Sommeren er over os. Det betyder også, at mange virksomheder i Danmark kører på lavt blus i industriferien.

Selvom vi hos Adding Engineering også afvikler ferie over sommeren, står vi selvfølgelig til rådighed og assisterer vores kunder med projekter og presserende opgaver, når der er behov for det.

Første halvdel af 2020 vil gå over i historiebøgerne som tidspunktet hvor Covid-19 gjorde sit indtog, og hvor store dele af samfundet lukkede ned for at forhindre yderligere spredning af virussen. Hos Adding Engineering var vi hurtige til at tage de nødvendige forholdsregler og tilpasse os situationen. Således har medarbejderne på vores kontorer i Aalborg, Vejle og Ballerup været i stand til at arbejde videre på kundernes projekter, hvad enten der har været behov for direkte tilstedeværelse eller tilsyn hos kunderne eller at fortsætte arbejdet fra distancen.

 

Vi var blandt de heldige, der allerede inden Corona havde et fuldt implementeret digitaliseret virksomheds-setup uden papirer. Alle medarbejdere havde bærbare PC-er og mulighed for at arbejde hjemmefra med fjernopkobling til vores egne og kundernes systemer og data. Så for os var det ikke et problem at fortsætte arbejdet på vores kunders projekter. 

 

Mange virksomheder tilpasser de faste omkostninger til den nye virkelighed, men både eksisterende såvel som nye projekter skal stadig leveres rettidig til kunderne.

Adding Engineering tilbyder højt kvalificeret teknisk ekspertise som en variabel omkostning, hvilket tilfører vores kunder forøget konkurrencekraft og eksekveringsevne i en omskiftelig verden.

 

I den nuværende usikre verden, er vi den fleksible og variable arbejdsstyrke, vores kunder kan trække på, når projekterne skal gennemføres, og sigtbarheden er for ringe til, at der skal ansættes faste folk nu.

 

Vi ønsker alle vores kunder og forretningsforbindelser en god sommer.

Med venlig hilsen
Torben Bang Kristensen, CEO
 

www.addingengineering.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.078