23948sdkhjf

Energibranchen har fået en ny Butler!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kelin Kraft A/S, Danmark

Kelin AS med kontorer i Danmark, Norge og Sverige er stolte over at kunne meddele de har indgået aftale med EGSSIS NV om et tæt samarbejde.

Kelin der blev etableret i 1997, er udnævnt til at være ”Scandinavian Representative” for alle EGSSIS-produkter og -tjenester på det skandinaviske energimarked.

Kelin og EGSSIS tilbyder ”one-stop-shopping” således at energiaktør kan outsource og/eller support til drift. Begge selskaber tilbyder komplementære tjenester og software som en service (SaaS).
Dermed kan vores kunder fokusere på deres kernevirksomhed. Outsourcing af fakturering, afregning, skift, mv. til Kelin og shipping, nomineringer og prognoser til EGSSIS, fører til store fordele med hensyn til tids- og omkostningsbesparelser.

EGSSIS forstår, lige som vi hos Kelin gør, at aktøren i energisektoren har brug for geniale tekniske løsninger, der sparer tid og penge, uden at gå på kompromis med serviceniveauet fra sin valgte arbejdspartner..

KELIN og EGSSIS er enige om, kun at tilbyde første klasses ”Butler” service til vore kunder, den personlige, gode, gammeldags service vi alle tit savner,  samtidig med at disse Butlers skal være tekniske Whizzkids – altså være helt i front på de seneste  tekniske muligheder.

EGSSIS blev etableret i 2008 i Belgien og er en europæisk gas- og strømtjenesteudbyder, med 50+ kunder i 16 europæiske lande og som har specialiseret i forsendelsestjenester og værktøjer til gas- og el-drift.

Se EGSSIS

Se KELIN


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kelin Kraft A/S, Danmark

Høffdingsvej 34
2500 Valby
Danmark
Kelin Kraft A/S, Danmark

Send til en kollega

0.062