23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Langhoff Nielsen runder et skarpt hjørne

D. 27. juni bliver et skarpt hjørnet rundet for en af Process Engineerings ansatte. Hans Langhoff Nielsen fylder nemlig 60 år.

Hans er afdelingsleder i vores nordjyske afdeling i Aalborg, hvor han har været siden 2014 – blot et år efter, at afdelingen slog dørene op. Han har derfor været med stort set lige fra starten. Dengang var der kun ham på det daværende 210 m2 store kontor på Anker Engelunds vej, indtil den første kollega blev ansat. ”En spændende rejse i en spændende organisation”, som han selv siger om de 6½ år i Process Engineering. Det har været en tid, der både har budt på en masse timer på landevejene i de første år, opbygning af kontoret og generel udvikling af virksomheden.

”Process Engineering er en rigtig spændende organisation at komme ind i, og det er rigtig interessant at være med på den rejse, som vi er på med vores vækststrategi. Da jeg startede tilbage i 2014, var det lidt af en omstilling for mig. Udfordrende men spændende. Jeg har tidligere arbejdet i produktionsvirksomheder, og der arbejder og tænker man på en anden måde, end man gør i en rådgivende virksomhed. Men det er netop dét, jeg synes, der har været og stadig er spændende. Jeg har været med til at opbygge afdelingen, hvor jeg i starten selv brugte meget tid på landevejene for at besøge kunder, vi er gået fra at være få til i dag at være otte ansatte og have en række store projekter i bagagen,” fortæller Hans Langhoff Nielsen.

I Process Engineering ønsker vi Hans stort tillykke med den runde dag.

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.062