23948sdkhjf

Raffineret lakerings metode til metaller

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Gør du brug af stål eller aluminium emner, som der skal males eller lakeres? Der findes et væld af løsninger på markedet, men pulverlakering imødekommer mange problematikker.

Pulveret i pulverlakeringen er elektrostatisk ladet, hvilket betyder at den bliver tiltrukket af det givne emne, der skal lakeres. Dette betyder at lakeringen er mere effektiv end mange andre løsninger. Men det er ikke alene det pulverlakering tilbyder.

I denne artikel kan du læse mere om de mange problemer, som pulverlakering imødekommer. 

Frygt ej for miljøet

Både malings- og lakeringsløsninger har desværre en negativ indvirkning på miljøet, hvilket bør indgå i de fleste aktørers overvejelser, når de begår sig i metalindustrien. Denne problemstilling kan dog høre fortiden til ved at benytte pulverlakering. Denne type lakering indeholder nemlig ikke de samme giftstoffer som eksempelvis optræder i maling.  Derudover kan det pulver, der ikke fastgør sig til emnet, genanvendes. Dette sørger for at ingen farlige stoffer udledes i luften og at spild er på et minimum. Dette gør pulverlakering til en yderst miljøvenlig løsning. 

Speciel holdbarhed

Når der skal findes malings- og lakeringsløsninger til stål eller aluminium emner, så handler det om at finde løsninger der er holdbare. Med pulverlakering er du sikret at dine emner får en langt mere ensartet overflade, som skiller sig ud fra andre former for lakering. Overfladen der bliver pålagt pulveret er med til at gøre selve materialet mere holdbart. Det skyldes at forbehandlingen typisk er delt op i flere trin. Herunder vil din valgte leverandør uden tvivl tilpasse hele processen til det enkelte type element, hvilket sikre at slutresultatet bliver af højeste kvalitet med lang holdbarhed.

Miljøets indvirkning 

Holdbarheden bliver ikke alene lang efter overfladebehandlingen, men den kan også klare flere af de udfordringer som stål og aluminium emner oplever ved at være udendørs. Det skyldes mest at pulverlakering ikke indeholder opløsningsmidler. Yderligere, gør pulverlakering overfladen mere modstandsdygtig overfor bakterier og svampe, der normalvis kan være skyld i nedbrydningen af stål og aluminium emner. Dermed styrkes emnerne og holdbarheden bliver længere ved at benytte pulverlakering. 

Hvis du har brug for at undersøge mere om hvad pulverlakering kan gøre for dine stål og aluminium emner, eller er det denne type lakering lige det, som du har brug for? Så er Metafix uden tvivl en kompetent samarbejdspartner, som du bør kontakte. Deres ekspertise med pulverlakering og andre lakeringsmuligheder sikre dig yderst solid rådgivning med på vejen, så du kan lære mere om en af de bedste lakerings løsninger på markedet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.064