23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Center for hygiejnisk design er EHEDG-akkrediteret

FORCE Technology er stolte af at kunne annoncere, at vi nu officielt er blevet anerkendt som akkrediteret testlaboratorium for European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG).

For EHEDG's kunder og interessenter betyder det, at der fortsat vil være et testanlæg i Danmark, som primært betjener den nordlige del af Europa.

"Hos FORCE Technology ser vi meget frem til at betjene både eksisterende og nye kunder fra det danske EHEDG-testlaboratorium og til at være partner i at fastholde forretningen for virksomheder, der søger EHEDG-certificering. Det er en unik mulighed for os til at udvide servicen til de virksomheder, der sigter mod de højeste standarder for produktsikkerhed, siger vicedirektør Søren Gothil Hansen.

Testlaboratoriet er indlejret i en dedikeret facilitet for hygiejnisk design – Center for Hygiejnisk Design. Formålet med centret er at stille den nyeste viden om hygiejnisk design og produktsikkerhed til rådighed for fødevare-, biotek- og pharmaindustrien.

Disse industrier vil i fremtiden i endnu højere grad være afhængige af gode designprincipper, certificerede hygiejniske komponenter og procedurer, der gør det muligt at opnå en høj grad af rengørlighed, optimale ejeromkostninger og udvidet levetid for udstyr til at være en indbygget faktor i deres produktionsanlæg. Derfor opbygger vi løbende vidensbasen ved at gennemføre brancherelevante udviklingsprojekter og lette adgangen til internationale universitetsforskningsmiljøer.

Vi bestræber os på, at blive en integreret partner for vores kunder for at hjælpe dem med at nå deres mål om at sætte høje standarder for hygiejnisk ydeevne og bæredygtighed. Et element i dette er vores uddannelsesprogrammer, som omfatter standardkurser samt individuelt skræddersyet uddannelse udført på stedet i virksomheder.

Alan Friis, der leder den daglige drift af Center for Hygiejnisk Design er udover at være EHEDG Authorized Evaluation Officer (AEO) også en EHEDG Autoriseret Træner. Alan er aktivt medlem af flere arbejdsgrupper under EHEDG om udvikling af retningslinjer og desuden medlem af Dansk Standardudvalg S-246, som vedrører EU's harmoniserede standarder for fødevareforarbejdningsmaskiner. 

Læs mere om faciliteten her

FORCE Technology
Park Allé 345
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55117314
P nummer: 1003106341

Kontaktperson

NOG
Nina Okkels Gary
Marketingkoordinator
+45 43 25 08 06 nog@force.dk

Send til en kollega

0.047