23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Girls' Day in Science hos AVK

AVK inviterer skolepiger fra lokalområdet indenfor til den landsdækkende kampagnedag Girls’ Day in Science den 30. september 2020.

Vi ønsker at introducere pigerne for den spændende verden af naturvidenskab, teknologi og IT, der venter dem i fx en virksomhed som vores.

Vi vil vise pigerne, hvordan teknologi og naturvidenskab rent praktisk betyder noget for både mennesker og samfund, og hvordan de har mulighed for at gøre en forskel. Vi vil især fokusere på vands betydning for menneskers overlevelse, levestandard og sundhed, samt hvordan vand har betydning for samfundsudvikling, klimaforandringer, energi og mange af FN’s bæredygtighedsmål.

”Hos AVK tror vi på mangfoldighed og lighed mellem kønnene. Vores verden er en traditionel mandeverden, så vi har brug for en meget større andel af kvinder, der kan bidrage med andre vinkler, så vi fortsat kan udvikle, producere og sælge fremtidens løsninger", siger Michael Ramlau-Hansen, Global Branding

På dagen vil pigerne møde vores bud på kvindelige rollemodeller inden for vores branche, som hver især vil fortælle om deres uddannelse og karrierevalg og give et indblik i deres hverdag. Fra AVK vil pigerne møde Lykke fra Branding og Ina Indkøb. Derudover vil de møde Kristine Howe Kjer, som er vores faste samarbejdspartner på Aarhus Universitets center for vandteknologi.

Du kan se programmet for pigerne og læse mere om Girls' Day in Science hos AVK på vores hjemmeside. 

AVK Danmark A/S
Bizonvej 1
8464 Galten
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57693517
P nummer: 1003196858

Send til en kollega

0.031