23948sdkhjf

Pettinaroli 51KE kuglehane med nikkel- og blyfri overflade

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

Pettinaroli lancerer nu en ny kuglehaneserie type 51KE med en 100% bly- og nikkelfri White Bronze overfladebelægning. Belægningen forhindrer udledningen af tungmetaller til drikkevandet og samtidig er kuglehanen yderst korrosionsbestandig.

Ingen udledning af tungmetaller til drikkevandet!
Den nye kuglehane er et produkt af den konstante produktudvikling, som Pettinaroli har meget fokus på, for at producere bedre og sundere produkter for både mennesker og miljø. 51KE har derfor både en 100% nikkel- og blyfri White Bronze belægning, samtidig med at belægningen kan lægges på kuglehanen uden brug af det sundhedsskadelige cyanid i behandlingsprocessen, hvilket både er til gavn for medarbejdere og miljø. Selve kuglen er med den klassiske TEA belægning.

Læs mere om Pettinarolis grønne ambitioner>>

Hvad er en White Bronze overfladebelægning?
White Bronze er en kobber/tin-legering (rødgods-legering) med højt tin-indhold (62% kobber/38% tin) og helt uden de skadelige cobolt- og bly-komponenter, der oftest bruges i denne type legeringer.
Overfladen fremstår lys og skinnende og er yderst resistent overfor korrosion. White Bronze kan oversættes til "lys rødgods".

51KE kuglehanen kommer i  følgende versioner:
-       51KE: Muffe/muffe i dimensionerne 1/2” – 2”
-       51KE/1: Muffe/nippel i dimensionerne 1/2” – 1”

Vis mig flere informationer om 51KE kuglehanen>>

51KE-serien kan bestilles allerede nu. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 6341 0900 eller mail info@pettinaroli.dk for flere informationer. 

Den nye kuglehaneserie er naturligvis GDV-godkendt. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11