23948sdkhjf

Pettinaroli bundmodul til fjernvarmeunit - hurtig levering!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Pettinaroli A/S

Med det smarte bundmodul fra Pettinaroli kan du nemt installere gulvvarme, radiatorer og brugsvand i alle tænkelige projekter. Bundmodulet leveres fra 3 arbejdsdage med isolerede føderør (iht. DS452) - ideel til trange steder og fjernvarmeløsninger.

Med det nye bundmodul fra Pettinaroli opnår du en ensartet kvalitet og udseende på dine varme- og brugsvandsinstallationer i alle former for boligbyggeri. Den nemme montering sparer dig for tid og mindsker risikoen for fejlmontering. Og du kan installere det nye bundmodul på gængse fjernvarmeunits som fx Redan og Gemina Termix. 

Fleksibel løsning
Du kan bestille bundmodulet, så det er konfigureret med de installationer og antal kredse, din kunde har brug for (fx 6 kold, 4 varme og 8 gulvvarme).

Selve bundmodulet har en funktionel, robust og stabil opsætning. Det består af en bagplade og beslag for brugsvand, radiatorer og gulvvarme. Det leveres med fuldt isoleret føderør (iht. DS452), som sikrer minimalt varmetab.

Udfyld bestillingssedlen og send den til os - så leverer vi bundmodulet fra 3 arbejdsdage! Ved flere bundmoduler aftales eventuelt delleveringer. 

Skal du vælge det nye eller gamle bundmodul? 
De væsentlige forskelle fra det gamle bundmodul til det nye er, at det nye bundmodul leveres med isoleret føderør og samtidig kan det bruges til fjernvarmeunits, som fx Redan og Gemina Termix. Derudover er der forskelle i dimensionerne. 

Vis mig flere informationer om Pettinaroli bundmoduler>>

Er du fortsat i tvivl om, hvilket bundmodul der passer bedst til opgaven, er du velkommen til at kontakte os på info@pettinaroli eller på telefon 6341 0900. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Pettinaroli A/S

Mandal Alle 21
5500 Middelfart
Danmark
Pettinaroli A/S

Send til en kollega

0.063