23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indgreb i boligreguleringsloven træder i kraft d. 1/7

Indgreb i boligreguleringslovens § 5, stk. 2 blev vedtaget i Folketinget i torsdags, og de nye regler træder i kraft d. 1. juli. Hør hvad det betyder for håndteringen af lejeboliger på det danske marked på Nohrcons kursus.

På Nohrcons nye kursus får du en dybdegående indføring i den nye lovgivning og hvilke konsekvenser, ændringerne har, samt førende eksperters bud på, hvordan fremtiden ser ud:

Indgreb i boligreguleringslovens § 5, stk. 2 – Baggrund, indhold og mulige konsekvenser

26. august 2020, Aarhus

Tilmeld 3, betal for 2 - indtil 6 uger før!

 

Regeringen indgik den 30. januar 2020 sammen med Dansk Folkeparti, SF, Enhedslisten og Alternativet en boligaftale om ”indgreb mod kortsigtede investeringer i private udlejningsboliger”.

Den 4. juni 2020 blev boligaftalen til lov, som træder i kraft 1. juli 2020. Loven indeholder en karensperiode for nye udlejere, samt nye regler for opløsning af andelsforeninger og incitament til grøn renovering.


På kurset får du:

  • En grundig indføring i boligreguleringslovens § 5, stk. 2 og baggrunden herfor.
  • En gennemgang af boligaftalen, lovforslagene med bemærkninger og en opsummering og vurdering af branchens tilbagemeldinger, som høringsprocessen har affødt.
  • Indblik i konsekvenserne, som reglerne vil få for ejer, lejer, boligmassen og prisudviklingen, og de redskaber og muligheder udlejer har til at efterkomme de nye krav, som loven opstiller.

 

Kurset kulminerer i en paneldebat, hvor underviserne fra Bech-Bruun Advokatpartnerselskab har inviteret to eksperter i henholdsvis økonomi og energioptimering til at komme med deres vurdering af lovændringerne og de konsekvenser samt løsninger, som branchen må forholde sig til.


Program, pris og tilmelding på Nohrcons hjemmeside:

Indgreb i boligreguleringslovens § 5, stk. 2 – Baggrund, indhold og mulige konsekvenser

 

Se alle Nohrcons øvrige arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

www.nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.048