23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BendBright XS optiske fiber-evolution

Miniaturisering, bøjningsufølsomhed, alle båndbredder

Minimering af coating til 180 µm

Prysmian lancerer den seneste udvikling til BendBright XS single-mode (ITU-T G.657.A2) fiberserie, men introduktion af verdens første 180 µm coatede og bøjningsufølsomme fibre, som skal understøtte netværksoperatørernes behov for øget fibertæthed. Selvom coatingen er reduceret, er glaslederen fortsat 125 µm i diameteren, som til forrige udgaver. 180 μm fibre er fuld konvertible med tidligere fiberversioner. Download datablad her.

Ekstrahøj fibertæthed

Prysmian BendBright XS single-mode (ITU-T G.657.A2) fibre med 180 µm coating tilbyder en ekstrahøj fibertæthed med op til 12,5 fiber pr. mm2 samt kabler med en rekord lille ydre diameter. Selvom coatingen er reduceret, er glaslederen fortsat 125 µm i diameteren, som til forrige udgaver. For eksempel har Sirocco XT med 552 fibre en ydre diameter på kun 7,5 mm - perfekt til blæsning i micro-ducts til HD access, FTTx og 5G-netværk. Læs vores nyhedshistorie om Sicorro eller find datablade.

Historisk overblik  

BendBright blev først lanceret af Draka tilbage i 2006 med en 250 μm coating og efterfølgende i 2019 med en 200 μm coating. Alle versioner er fuld konvertible med ITU-T G.652.D og G.657.A2 og kan splidses med ældre single-mode fiberversioner.

Pladsbesparelser  

Bøjningsufølsomme fibre giver os som kabelproducent muligheden for at designe kabler, som tidligere var umulige, men som nu efterspørges af netoperatører til fremtidssikring af netværkskapaciteten. Fiber bøjningsufølsomhed muliggør anvendelse af mindre bøjeradius og sløjfer ved installation samt  anvendelse af mindre tilslutnings- eller connectivity komponenter, med en dertil hørende pladsbesparelse. Også ved indblæsning af fiberkabler i rør, vil en mindre ydre diameter og højere fibertæthed sikrer besparelser ved installation og drift.

Farvebestandighed 

BendBright XS 180 μm benytter ligeledes ColorLockXS coating teknologi, som til forrige udgaver. Fiberfarven bliver integreret under trækningsprocessen og er dermed garanteret ikke at falme. Denne metode eliminerer en ekstra farveproces, som ville tilføje ekstra 10 µm til den ydre fiberdiameter.

Ufølsomme overfor makro- og mikrobøjninger

BendBright XS 180 μm fibre er bøjningsufølsomme overfor både makro- og mikrobøjninger, som opstår over fiberkablets livscyklus. Millimeter makro fiberbøjninger er synlige for det blotte øje, som når fiberkabler bøjes rundt om hjørner eller installeres i connectivity-komponenter, såsom splidsebokse eller -paneler. Makrobøjninger forekommer især for fibernetværk med en høj fiberdensitet, da pladsen er begrænset.

Mikrometer mikro fiberbøjninger henviser til mikroskopiske effekter på et fiberkabel, der påvirker fibrene. Disse kan opstå på grund af kablets indre design og materialer, eller fordi kablet udsættes for flere eksterne tryk eller træk over dets livscyklus. Mikrobøjninger kan også skyldes temperatursvingninger, der kan forårsage materialekrympning. Mikrobøjninger sker oftest for kabler med en høj fiberdensitet. Download vores White Paper herom.

 

Understøtter fuld datatransmission til alle båndbredder

Bendbright XS 180 μm fibre sikrer en exceptionel ydeevne ved højere båndbredder og kan installeres til næste generation af WDM-PON-systemer. Fiber bøjningsufølsomhed forhindrer datatransmissionstab, på grund af makro- og mikrobøjninger, langs hele båndbredde spektret og dermed hele netværksforbindelsen samt reducerer behovet for reparationer.

Hermed kan BendBright XS 180 μm fibre understøtte fuld datatransmissions, på tværs af hele båndbredde spektret fra 1260 nm til O-båndbredde dataoverførsel, 1625 nm til Long L-båndbredde og 1675 nm til OTDR netværksovervågning eller Ultra-long U-båndbredde.

Løsning til næste generation af WDM-PON netværk

BendBright XS 180 μm fibre tilbyder netværksoperatører en hurtigere, mere pålidelig og omkostningseffektiv løsning til optimering af netværkets levetid. Næste generation af WDM-PON netværk driver behovet for bøjningsufølsomme fibre, som en del af FTTx og 5G mobilnetværk

Find all vores optiske fiberkabler på vores hjemmeside. For yderligere information eller forespørgsler herom venligst kontakt Jan Juul på telefon 6039 2669 eller e-mail jan.juul@prysmiangroup.com.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887
P nummer: 1020861459

Send til en kollega

0.094