23948sdkhjf

Bæredygtig uddannelse som VE-Installatør

| Medlemsnyhed | Indrykket af VS Automatic A/S

Kasper fra VS Automatic kan nu kalde sig VE-godkendt installatør. Igennem uddannelse, erfaring og sparring gør at vores kunder altid får den bedste rådgivning og service.

STORT tillykke til Kasper Steffensen, om nu også har taget uddannelsen som VE-installatør. VS Automatic kan nu tilbyde deres kunder endnu en installatør med status som VE godkendt installatør.

Kasper og VS Automatic står nu stærkere i branchen og kan tilbyde VE-godkent ekspertise i; varmepumper.

Hvad betyder VE-Installatør?

VE-Installatør er en certificering til virksomheder, for at vise at virksomheden har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som er godkendt til en eller flere VE-områder indenfor installeringen af din vedvarende energiløsning.

Specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen

Uanset om du mangler hjælp til elinstallationer som privat person eller til erhverv, så er det altid bedst at få kvalificeret rådgivning og her kan vi hjælpe dig!

En VE-Installatør er en installatør, som er specialuddannet, indenfor et bestemt område eller flere. Vi godkendt af energistyrelsen til at installere varmepumper og solceller (januar 2019) med mærket VE-Installatør.

Er virksomheden VE-godkendt?

VE-Godkendt installatør er en certificering, for at vise at virksomheden har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som er godkendt til en eller flere områder indenfor installeringen af vedvarende energiløsning.

VS Automatic er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen til håndtering af opgaver indenfor vedvarende energi.

Vælger du en VE-godkendt virksomhed til din installation af varmepumpe, bliver du som kunde dækket ind af brancheorganisati0onen TEKNIQ og deres garantiordning. Ydermere ved at vælge en VE-installatør, sikrer du at du får en fagmand specialiseret indenfor varmepumpeløsninger.

Det forventes, at VE-ordningen på sigt vil blive lovpligtig.

Læs om hvorfor du skal vælge VE-godkendt virksomhed: Hvorfor vælge en ve-installatør til at opsætte din varmepumpe i 2020

Står du over for energirenovering?

VS Automatic står klar med vores kompetencer og rådgivning til både erhvervs og private projekter.

Kontakt VS Automatic på:

info@vs-automatic.dk

https://vs-automatic.dk/kontakt-vs-automatic/

+45 75 64 18 99

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
VS Automatic A/S

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Danmark
VS Automatic A/S

Send til en kollega

0.062