23948sdkhjf

2 nye er kommet til og 2 er på vej

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

1. april overtog Løwener importen af  MAHA og Hofmann. Nu gør Løwener klar til de næste

Løwener overtog 1.. april importen af MAHA og Hofmann. 

Kort om MAHA
Maha er verdens største producent af bremseprøvere, ligesom lifte, emmisionsmåle udstyr og lygteapparater er en del af programmet. Maha har i øvrigt en masse OEM godkendte produkter i programmet til blandt andet Volkswagen Group, BMW, Mercedes Benz m.fl. Desuden er bilinspektioner over hele kloden udrustet med Maha synsbaner.
MAHA producerer alle produkter på fabrikken i Haldenwang tæt ved Kempten i sydtyskland og er ejet af en fond.

Kort om Hofmann
Hofmann er bedst kendt for deres afbalancerings maskiner der findes i store mængder på danske autoværksteder. De producerer også dækmaskiner, hjul udmåling, lifte og ADAS kalibrerings udstyr på fabrikken i Corregio i Italien.
Også her har Hofmann en hel del OEM godkendte produkter til mange bilmærker, bl.a. Volkswagen Group, BMW, Mercedes Benz, Renault , Nissan m. fl.
Hofmann ejes af verdens største værktøjs firma, Snap-On.

1. juni kommer de næste
Løwener udvider pr. 1. juni med importen af Spanesi og Romess

Kort om Spanesi
Italiansk producent af opretter bænke, bl. A. godkendt til Volkswagen AG, malerkabiner og udsugning. Familie ejet firma fra Padua nær Venedig, har eksisteret i over 50 år.

Kort om Romess
Udskiftning af bremse væske på den rigtige måde, godkendt kalibrering af fører assistentsystemer til bla. Til Mercedes. Tysk håndværk når det er bedst.

Løwener er total leverandør i autobranchen
Videreførelsen af MAHA, Hofmann og de øvrige produktområder i Løwener komplimenterer nuværende produktprogram i Værkstedsteknik perfekt, som i forvejen er kendt for sit omfattende program af både autoudstyr, olie-/smøreudstyr, røggasudsugning, komponent- og hjulvaskere, systemer til olieopsamling samt ikke mindst levering og installation af komplette værkstedsløsninger til autobranchen.

Danotec
Løwener opkøbte ligeledes firmaet Danotec tilbage i november 2019, der også nu indgår i ovennævnte samlede autoprogram med; IMS PRO’s modstandssvejsere, MIG loddeudstyr og karosseriværktøj, TECNA® modstandssvejsere og punktsvejsemaskiner samt TEKNEL’s induktionsvarmere.

For yderligere oplysninger kontakt:
Hans Hansen
Mobil nr:. 29 37 64 39
E-mail: hh@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

MAHA og HofmannSpanesiRomess

Send til en kollega

0.125