23948sdkhjf

Skønhed kommer indefra...

| Medlemsnyhed | Indrykket af FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Skjul brusetermostaten eller håndvaskarmaturet i væggen og få flot, minimalistisk design i badeværelset.

Når du bygger brusetermostaten eller håndvaskarmaturet ind i væggen, får badeværelset et endnu mere stramt og minimalistisk udtryk. Det, øjnene ser, er det, hænderne skal betjene: Vandhanen ved håndvasken - håndbruseren og hovedbruseren i brusebadet.

Endvidere giver Indbygning dig mere plads uden at gå på kompromis med funktionalitet eller komfort. Det byder også på yderligere fordele af den praktiske slags, da rengøring bliver lettere og hurtigere.

Designpakker til brusebadet

Til brusebadet har vi sammensat tre attraktive designpakker, som gør det nemt at vælge den serie fra Damixa, som passer til lige netop dit badeværelse. Du kan vælge mellem: BELLSILHOUET, og PINE

Også til håndvask

Vores nye produktkategori byder også på et håndvaskarmatur til indbygning samt de udvendige dele, der skal til for at få  en flot og fuldendt, indbygget løsning: Tud, greb og rosetter. De udvendige dele er i et stilrent Damixa-design, som passer til ethvert badeværelse. Se vores HÅNDVASKLØSNING.

Godkendt til brug i Danmark

Vores produkter til indbygning er selvfølgelig godkendt til brug i Danmark. Og de er, lige som alle andre Damixa produkter, produceret efter vores strenge krav til kvalitet og sikkerhed. Det er din garanti for, at dit nye Damixa-armatur giver glæde og komfort hver eneste dag i mange år fremover.

Læs mere om fordele, produkter mm. i vores flotte indbygningsbrochure.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Østbirkvej 2,
5240 Odense NØ
Danmark
FM Mattsson Mora Group Danmark ApS

Send til en kollega

0.111