23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Reguleringsventiler til manuel eller automatisk regulering

En reguleringsventil bruges når man har et ønske om at ramme et bestemt tryk, flow eller temperatur i sit procesanlæg. Ønsker man at kunne regulere processen manuelt, leveres ventilen med et håndtag.

Reguleringsventiler har til formål at regulere en proces i et rørsystem, enten manuelt eller automatisk.

Vi leverer kontrolventiler fra ½” og opefter, både til standardopgaver og til ekstreme og vanskelige driftsforhold. Ventilerne leveres i alle materialer, standard er dog ASTM A105, A350, LF2, AISI316, F51, Duplex, og SMO.

En reguleringsventil bruges når man har et ønske om at ramme et bestemt tryk, flow eller temperatur i sit procesanlæg. Ønsker man at kunne regulere processen manuelt, leveres ventilen med et håndtag.

For at opnå en god regulering er en af betingelserne, at tryktabet over en fuld åben reguleringsventil er passende i forhold til det totale tryktab i kredsen. For at opnå et godt resultat i en reguleringskreds, er det derfor vigtigt at alle faktorer er nøje afstemt og overvejet.

Reguleringsventiler er ofte en vital komponent i kredsen, og vi har derfor høje krav til ventilens kvalitet og sikkerhed i forbindelse med brug. Uanset om ventilen skal regulere mængde, tryk eller temperatur, leveres alle vores ventiler både til DIN standard og til ANSI standard, og i trykklasser op til ANSI 4500 og API 10.000. Vores europæiske leverandører har deres eget design af pneumatiske aktuatorer, men vi leverer også med hydrauliske eller elektriske aktuatorer.

Vores udvalg af reguleringsventiler kan anvendes til utallige opgaver, uanset om det handler om at regulere for vand, gasser, damp eller aggressive medier.

Herunder ses et udvalg af de designs, vi kan tilbyde. Er du på udkig efter en bestemt type reguleringsventil, eller er du i tvivl om, hvilken der passer til jeres behov, så står ProMetal klar til at hjælpe og vejlede jer til den rigtige løsning.

Design:

  • “Cage trim” ventiler
  • X-stream™ trim ventil (PDF fil)
  • Top- og bundstyrede ventiler
  • “Stacked discs” ventiler
  • Choke ventiler
  • 3–vejs ventiler
  • Dampnedkølingsudstyr
  • Aktuatorer og instrumentering
  • Lyddæmpere


Du kan også læse mere om regulerende butterflyventiler her.

Kontakt ProMetal A/S for nærmere oplysninger om reguleringsventiler.

ProMetal A/S
Industrivej 3A
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26777232
P nummer: 1009309698

Send til en kollega

0.032