23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overhold støjrestriktioner - lyddæmper til ventil - ProMetal

Ofte skal man tage højde for lyddæmpere allerede ved projektstart, da de kræver plads, enten i rørsystemet eller eksternt på taget af bygninger.

ProMetal leverer lyddæmpere til ventiler. De leveres enten bygget sammen med ventilen (typisk på reguleringsventiler) for at overholde eventuelle støjrestriktioner eller separat til eksisterende ventiler (ofte monteret på taget af bygninger, f.eks. ved større sikkerhedsventiler.) Det er en enkel og effektiv måde at sikre sit anlæg på, og de kan være med til at skabe et mere behageligt arbejdsklima rundt om de maskiner, de er installeret på.

Ofte skal man tage højde for lyddæmpere allerede ved projektstart, da de kræver plads, enten i rørsystemet (f.eks. ved op til flere meter rørlængde), eller eksternt på taget af bygninger. Det er således vigtigt at man tjekker sine støjberegninger på reguleringsventilerne og sikkerhedsventilerne på et tidligt stadie i projektet.

Når højtryksgas eller –damp slippes ud i den fri atmosfære, kan der opstå et ekstremt højt støjniveau, produceret af den hurtige turbulens og hurtige ekspansion af gasarten. Det er denne støj, som en ventillyddæmper kan være med til at reducere. Samtidig kan lyddæmperen være med til at sikre korrekt drift af det pågældende procesanlæg ved at lægge et tryk bagud på afgasningsprocessen.

Ventilen er opbygget af to sektioner. Den første sektion dæmper de dybe toner og bredbåndsstøj, mens den anden sektion hovedsageligt absorberer mellemfrekvent og højfrekvent støj. Endvidere er ventillyddæmperne kompakte og lette at installere, og kan samtidig forhindre indtrængning af snavs. Lyddæmperen skrues direkte i afblæsningsporten.

Lyddæmperne er designet specifikt til ventilen og de driftsforhold den skal arbejde under. De benyttes typisk til at dæmpe ventilstøj fra sikkerhedsventiler, driftsventiler og opstartsventiler på procesanlæg, på f.eks. kraftværker.

Du kan også lære mere om vores forskellige ventiler her:

Reguleringsventiler
Sikkerhedsventiler
Afspærringsventiler

Kontakt ProMetal hvis I ønsker yderligere informationer om ventillyddæmpere, eller hvis I er i tvivl om, hvordan I kan bruge lyddæmpere i jeres installation.

Læs mere om lyddæmpere til ventiler her.

ProMetal A/S
Industrivej 3A
5500 Middelfart
Middelfart Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26777232
P nummer: 1009309698

Send til en kollega

0.047