23948sdkhjf

Afdelingsleder ved Adding Engineering København

| Medlemsnyhed | Indrykket af Adding Engineering ApS

Vi byder med stor glæde velkommen til Afdelingsleder og Salgschef Poul Blichfeldt for Adding Engineerings afdeling i København.

Poul Blichfeldt er tiltrådt i en stilling som Afdelingsleder og Salgschef hos ingeniørvirksomheden Adding Engineering og skal stå med ansvar for afdelingen i København.

Han skal stå i spidsen for salget af Adding Engineerings ydelser i regionen, og har som salgschef og leder ansvar for at servicere kunderne i Københavnsområdet og på Sjælland.

 

Poul er oprindelig uddannet Produktionsingeniør, og ikke mindst har han bag sig 25 års erfaring fra konsulentbranchen som konsulent og leder.  Han er vant til at stå med ansvaret for salg af projekter, rådgivning, projektledelse og interim ledelse hos et bredt udsnit af industri- og logistikvirksomheder i både ind- og udland.  Han bringer erfaring med fra tidligere ansættelser i bl.a. NNE Pharmaplan A/S samt i Grontmij | Carl Bro. Senest har han været ansat i DIS som Engineering Manager med P/L ansvar inden for medicinalsektoren. Således har han den seneste årrække arbejdet primært inden for den farmaceutiske og medicotekniske branche med udarbejdelse af koncepter for logistik og produktion, optimering og effektivisering, opstart af produktionsfaciliteter, robotløsninger og deviceudvikling.

 I sin nye stilling hos Adding Engineering vil Poul Blichfeldt stå med ansvar for vores kontor i Ballerup, hvor han skal servicere kunderne i Københavnsområdet og den østlige del af Danmark. Han står i spidsen for salget af Adding Engineerings ydelser i regionen.

 

Adding Engineering arbejder i hele landet med udgangspunkt fra kontorerne i Vejle, Aalborg og København, samt vores kontor i Oslo.

Vi stiller kvalificeret arbejdskraft til rådighed på fleksible betingelser, så opgaverne kan klares med midlertidige variable personaleomkostninger, og vi servicerer kunderne lokalt, og står klar til at betjene vores kunder med projektledelse og engineering inden for el- og maskinkonstruktion samt teknisk dokumentation og digitale vedligeholdelsessystemer.

 

Vi byder velkommen til Poul Blichfeldt hos Adding Engineering.

www.adding.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Adding Engineering ApS

Gasværksvej 26
9000 Aalborg
Danmark
Adding Engineering ApS

Send til en kollega

0.125