23948sdkhjf

Gibotech leverer CMS Ares til Engelbrecht Construction.

| Medlemsnyhed | Indrykket af GIBOTECH A/S

Engelbrecht Construction er et af Skandinaviens største firmaer inden for scenografi til museer, film, tv, teater, og inventar til butikker.

Virksomheden, der også er leverandør Det kgl. Teater har netop investeret i en ny CNC maskine fra odenseanske Gibotech. Maskinen skal indgå som en del af snedkerværkstedet.

Den nye CNC maskine er en CMS Ares 6018 PX5, der er et 5-akset højhastighedsbearbejdningscenter med stor fleksibilitet. Den omfattende software giver Engelbrecht Construction mulighed for at lave komplekse former både præcist og hurtigt og spare en række arbejdsgange, der ikke længere skal laves manuelt.

- Vi glæder os meget til at udvide vores kapacitet og leveringssikkerhed, men også til  at øge  vores muligheder inden for fræsning af  store størrelser, med fræsninger i blandt andet skum til større skulpturelle opgaver – med en længde på 6000 mm og en z-højde på 1200mm er det vist kun fantasien der sætter grænsen, lyder det fra Anders Engelbrecht, CEO, Engelbrecht Construction.

Det er den første maskine Gibotech leverer til Engelbrecht Construction og den anden CNC maskine, der skal indgå i Engelbrechts snedkerværksted, hvor den altså bl.a. skal producerer scenografiske elementer til bredt udvalg af kunder inden for museum, teater og film i ind- og udland.

  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
GIBOTECH A/S

Datavej 15
5220 Odense SØ
Danmark
GIBOTECH A/S

Send til en kollega

0.109