23948sdkhjf

Nyt AVK-selskab: AVK Smart Water

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

AVK ønsker at digitalisere forretningen, og ved at integrere digitale løsninger i vores kerneprodukter sigter vi med det nye AVK-selskab efter en intelligent, datadrevet fremtid for vandindustrien.

"Ved at udvikle nye, digitale løsninger som tilføjelser til vores kerneprodukter, såsom ventiler og brandhaner, muliggør vi overvågning af distributionsnetværket. Vi får også et bedre overblik over netværkets tilstand, og udover at det giver mulighed for optimeringer og vedligeholdelse, kan det medvirke til at reducere vandtab", siger AVK Smart Waters administrerende direktør Lars Bo Kristensen.

Stort potentiale i digitale løsninger
Teamet vil primært bestå af udviklere inden for IoT-løsninger (Internet of Things), som kræver en kombination af færdigheder inden for IT-udvikling, data og elektronik. Teamet tæller på nuværende tidspunkt 20 medarbejdere.

De første løsninger forventes at blive præsenteret til sommer. Fremadrettet vil kunderne kunne købe intelligente ventiler og brandhaner gennem deres sædvanlige AVK-leverandører.

AVK-koncernen ser et stort forretningspotentiale i implementeringen af digitale løsninger, som bekræftet af økonomidirektør Lars Kudsk, da han rapporterede de seneste rekordresultater for AVK-koncernen: "Der er et betydeligt vækstpotentiale, hvis vi udvider vores produktportefølje til også at omfatte intelligente løsninger, og dette område får stor opmærksomhed lige nu, også med hensyn til investeringer. Efterspørgslen af intelligente vandløsninger, både i Danmark og globalt, er stor i øjeblikket", udtalte han i december til CleantechWatch.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Send til en kollega

0.079