23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Projektledelse i byggeriet

Da der i byggeriet bliver arbejdet meget i ”tekniske siloer”, skal vi sørge for, at de forskellige delprojekter i et stort projekt bliver ledet effektivt, og at der bliver koordineret på tværs af alle delprojekterne.

I Danvak har vi fokus på at hjælpe alle, der arbejder med de tekniske installationer i byggeriet, er på omgangshøjde med den nyeste udvikling indenfor design, beregninger, installationer, test og funktionsafprøvninger.

I Danmark bliver byggerierne mere og mere komplicerede, vores tekniske løsninger udvikles og bliver ligeledes mere komplicerede – ja, det at være f.eks. VVS’er er ikke så simpelt mere. Dette betyder, at de tekniske fagfolk er udfordret både, når de skal installere og efterfølgende servicere installationerne.

I nybyggeriet ser vi desværre, at der sker mange fejl under design-, planlægnings-, indkøbs-, installations- og funktionsafprøvningsfaserne. Alle disse uheldige fejl bliver ikke lavet med vilje, men måske mere pga. mangel på koordinering, styring, kontrol og indsigt på tværs af fagene. For bygherre, rådgiver, entreprenør og installatør kan det blive en meget stor omkostning, hvis disse fejl ikke bliver fanget i god tid. Det betyder, at alle disse fejl, som opstår igennem en byggeproces, kan komme til at koste rigtig mange penge i efterfølgende fejlretning. Det er velkendt, at omkostningen til at rette en fejl stiger eksponentielt hen over byggeriets projekttid. Det er derfor essentielt, at fejl rettes og korrigeres så tidligt som muligt i et projekt.

Da der i byggeriet bliver arbejdet meget i ”tekniske siloer”, skal vi sørge for, at de forskellige delprojekter i et stort projekt bliver ledet effektivt, og at der bliver koordineret på tværs af alle delprojekterne.

Så konklusionen er, at projektledelse er et yderst vigtigt værktøj, når vi skal bygge nyt eller renovere eksisterende byggeri. Problemet er bare, at man ofte tildeler en yngre ingeniør, maskinmester eller teknikker opgaven at styre et sådant delprojekt. Det er en stor opgave, som kan være svær at overskue, hvis man ikke har kendskab til de nødvendige projektledelsesværktøjer, ikke har prøvet det før eller ikke har de nødvendige færdigheder til at kommunikere, lede og håndtere konflikter.

Danvak ønsker at hjælpe alle vores medlemmer og andre i branchen med at komme helskinnet og sikkert i mål med alle deres tekniske projekter. Vi har derfor, i tæt samarbejde med dygtige og erfarne byggeprojektledere og Tietgen Kompetencecenter, udviklet et unikt projektlederkursus rettet mod de medarbejdere, som skal styre og lede små som store projekter i byggeriet.

Underviser Eiler Skovbjerg har arbejdet med praktisk projektledelse i 20 år og har undervist i ledelse og projektledelse i en årrække på Ledelsesakademiet Lillebælt. Eiler lægger afgørende vægt på at få kursisternes egne erfaringer med projekter i spil, så deltagerne får de bedst tænkelige muligheder for at kombinere teori med egen praksis.

Kurset sætter fokus på projektledelse i byggeriet og på de kompleksiteter og udfordringer, der mødes, samt hvordan man kan styre og lede et projekt sikkert i mål.

Er du ny projektleder, projektmedarbejder eller projektleder med et eller to projekters erfaring? Så er det nu, du skal slå til! Du vil på en hurtig, nem og overskuelig måde få et eminent overblik over, hvad det kræver at være projektleder, og du får værktøjer til at hjælpe dig i din hverdag, og sikre at dit projekt bliver en succes.

Er du afdelingsleder, og har du medarbejdere, som du på sigt ser en fremtid i som projektledere? Så skal du også slå til nu! Send dem på Danvaks nye projektleder kursus, som er målrettet til branchen.

Tag en mindre omkostning nu og undgå, at der opstår store uforudsete omkostninger i jeres projekter.

Vi glæder os til at byde dig eller dine medarbejdere velkommen på kurset.

Tid:
Modul A: 18. – 20. maj 2020 fra kl. 08.00 – 16.00
Modul B: 10. – 12. juni 2020 fra kl. 08.00 – 16.00

Sted:
Tietgen KompetenceCenter, Rugaardsvej 286, 5210 Odense NV

Tilmelding:      
www.danvak.dk/om/projekt-ode

Tid:
Modul A: 22. – 24. september 2020 fra kl. 08.00 – 16.00
Modul B: 27. – 29. oktober 2020 fra kl. 08.00 – 16.00

Sted:                
Helnan Marselis Hotel, Strandvejen 25, 8000 Aarhus C

Tilmelding:
www.danvak.dk/om/projekt-aar

Danvak ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK88382013
P nummer: 1002792323

Send til en kollega

0.047