23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gulvprojekter bliver billigere for arkitekter og bygherrer

Södras interiørteam løser krævende gulvberegninger uden meromkostninger

”Arkitekter, bygherrer og entreprenører er glade for vores service, som gør det muligt at levere gulvbrædderne i de dimensioner, længder og mængder, der sikrer det absolut mindste materialespild”, fortæller Bjarke Jansen fra Södras interiørteam.

Hvordan hjælper man bedst arkitekter, bygherrer og entreprenører med at beregne gulvprojekter, også når der stilles særlige krav, fordi en bygning er fredet eller bevaringsværdig? Og hvordan sikrer man samtidigt et så lille materialespild og så god en økonomi som overhovedet muligt? De spørgsmål stillede Södra sig selv og kan nu som en af de ganske få leverandører i Danmark tilbyde gratis hjælp med sådanne beregninger.

Vores service sikrer minimalt materialespild
Ud fra arkitektens eller bygherrens tegninger udfærdiger Södras interiørteam detaljerede styklister med længder, der er så tæt på de faktiske mål, at man kun skal afkorte ganske lidt. På denne måde sikrer vi et minimum af materialespild. Skal der bruges gulvbrædder med specielle dimensioner, kan Södra også levere disse, uanset hvor stor eller lille en ordre, der er tale om.

Økonomisk bedste resultat
”I princippet skal arkitekten eller bygherren blot informere os om, hvilken træsort de ønsker, samt oplyse de ønskede dimensioner, så udfærdiger vi styklisterne. Denne service, som Södra stiller til rådighed, er med til at forhindre mange unødige fejltagelser og ærgrelser og sikrer samtidig det økonomisk bedste slutresultat”, oplyser Bjarke Jansen fra Södras interiør-team. 

Stor efterspørgsel allerede
Vores nye gulvservice har på kort tid vist sig at være den helt rigtige tankegang. Det kan vi især mærke på det stigende antal henvendelser fra arkitekter og bygherrer, som står med komplicerede og tidskrævende beregninger på gulvprojekter og gerne vil være sikre på, at opgaven bliver løst mest hensigtsmæssigt. Uanset om det drejer sig om en gulvrenovering i en ældre bygning eller lægning af helt nyt gulv i et større lejlighedskompleks eller erhvervsbyggeri, kan Södras interiørteam følge opgaven til dørs på en betryggende måde.

Vi fungerer som problemløser
”Vi har en igangværende sag, hvor vi skal levere fyrregulv til renovering af gulvene i en bevaringsværdig og fredet bygning. Arkitekten har oplyst, at der skal være en bord hele vejen rundt i kanten samt små felter med korte længder. En opgave af den art ville normalt ikke kunne løses uden et kæmpe spild. Her sammensætter Södra så ordren på en sådan måde, at vi leverer gulvbrædderne i mængder og mål, der giver mindst muligt spild og dermed bedst økonomi for kunden”, forklarer Bjarke Jansen og tilføjer, at Södra i sådanne sager fungerer lige så meget som problemløser som leverandør af gulv.

Hemmeligheden ligger i vores lagerstyring
Grunden til at Södra er i stand til at tilbyde denne service, er at vi kender vores øjeblikkelige lagerstatus ned til mindste detalje.

”Man kan til enhver tid ringe til os og få oplyst, hvilke træsorter og dimensioner og længder, vi har på lager. Dette overblik over vores lager gør, at vi langt lettere kan sammensætte ordrerne på den optimale måde i forhold til de tilgængelige gulve. Det har uvurderlig betydning for dem, der skal planlægge og styre projekter”, forklarer Bjarke Jansen.

Södra kan levere gulvbrædder i fyr, ask, eg, douglas, gran og pitch pine i alle ønskelige dimensioner, og vi leverer andre træsorter på forespørgsel.

Du kan kontakte Bjarke Jansen på 4848 8200, hvis du vil vide mere om, hvordan Södra hjælper dig videre med dit gulvprojekt

Du kan se hele Södras gulvprogram her

Södra Wood A/S
Frydenborgvej 27 N,
3400 Hillerød
Hillerød Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73496314

Kontaktperson

Bjarke Jansen
Key account manager, salg Jylland og Fyn
+45 8827 9518 bjarke.jansen@sodra.com

Send til en kollega

0.032