23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Corona? Vi er stadig leveringsdygtige

Granzow A/S er stadigvæk leveringsdygtige på et bredt udvalg af varer

Bare rolig, det her bliver ikke en lang corona-snak, for jeg er sikker på du har hørt så meget, at dine ører snart falder af. Jeg vil derimod blot benytte lejligheden til at minde om, at Granzow A/S kører videre uden de store forhindringer. Du kan derfor forvente samme ydelser - mere eller mindre - som altid. Vi følger regeringens vejledninger nøje, og tager alle forholdsregler. Ændrer vi i den daglige drift, sørger vi for det bliver gjort synligt gennem nyhedsbrev og hjemmeside.

Det meste af kloden er - eller kan forventes at - blive påvirket af virussen det næste stykke tid, og det kan give forsinkelser på leveringer. Hos Granzow A/S gør vi meget ud af at have et stort lager, så vi er leverinsgdygtige.

Leveringsdygtige fra dag til dag i nødstrømsgeneratorer
Vi er lagerførende af generatorer op til 115 kvA, så er uheldet ude, eller står du og mangler en til fx udlejning, så er løsningen kun et opkald væk.

Der er tale om den absolutte top når det handler om generatorer fra engelske JCB, der er markedsførende på området. Generatorens indmad leverer rå performance med lavt støjniveau, og det robuste ydre er designet med lang levetid for øje. Samtidig er designet lavet således, at generatoren er nem at manøvrere rundt med og samtidig er nem at servicere - selv under forhold, hvor der er trangt med pladsen.

Generatorerne kommer forsynet med LiveLink, der er JCB’s intelligente software, der giver dig fordele såsom:

Simplicitet: Gør tingene lettere for dig selv ved at lade LiveLink udføre arbejdet. Få alarmer i real-time, advarsler om maskinservice m.m.

Rentabilitet: LiveLink sænker service- og driftsomkostninger ved at sikre, at dine maskiner betjenes til deres optimale ydeevne, reducerer brændstofforbruget og unødvendig slid på maskinen. For udlejningskunder hjælper LiveLink dig med at administrere dine debiterbare timer for maksimal indtægt.

Effektivitet: Brug LiveLink til at prioritere, planlægge og overvåge din service omkring dine kunder eller job. Det giver dig også mulighed for at reagere hurtigere på maskinfejl med alarmer.

Sikkerhed: LiveLink hjælper med at holde dine maskiner sikre og forbedrer kontrollen over maskinmisbrug. "Geo-hegn" alarmerer dig i real-time, når maskiner bevæger sig ud af forudbestemte zoner, der er angivet af dig. Bliver generatoren anvendt uden for det tidsrum, du har sanktioneret vil du også modtage alarmer.

Ring til os i dag på 4320 2600 og hør mere om generatorerne. Du kan også læse mere på vores hjemmeside.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.047