23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Covid-19 sætter spor alle vegne – også hos ODIN Engineering

ODIN Engineering tager situationen alvorligt og følger de retningslinjer, som er udstukket af regeringen.

Ingen har prøvet situationen før. Derfor er det et fælles ansvar at få dagligdagen til at fungere i de foreløbigt 14 dage, som er udstukket af regeringen med ekstra påpasselighed.

"Hos os er alle input velkomne. Så mange som muligt arbejder fra distancen/hjemme. Vi har fået en ny arbejdsdag med mange møder via Skype og Microsoft Teams. Vi er alle ved at være helt gode til det,” siger administrerende direktør hos ODIN Engineering, Mads S. Rasmussen, og smiler.

“Det kræver lidt ekstra planlægning i vores produktionsmiljø, da vi ikke lige kan rykke produktionsmaskinerne ud af hallen og sende dem med hjem i rygsækken til medarbejderen, så her er der tænkt ekstra afstand mellem medarbejdere og masser af håndsprit.

Og når vi er ved håndspritten – ja, så bliver man glad, når hele huset dufter lifligt af håndsprit, for det betyder, at alle bruger det og bruger det ekstra meget. Vi passer på hinanden og vil alle gerne have, at vores kære også er der efter denne sundhedskrise.

Med det hele taget i betragtning så er det den sunde arbejdsindstilling fra både ledelse og medarbejdere, der får tingene til at glide, og det gør en hver virksomhedsejer stolt,” siger Mads S. Rasmussen, som selv er hjemme i karantæne efter en tur i udlandet.

ODIN Engineering A/S
Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK82902511
P nummer: 1002658648

Kontaktperson

Britta Hvalsø Olsen
EA & HR
+45 5855 0520 bhol@odin-engineering.dk

Send til en kollega

0.047