23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schweizisk ingeniørkunst giver præcision i dansk HVAC

Belimo leverer høj kvalitet i ventiler, aktuatorer, spjældmotorer, sensorer m.m. til styring af vand og luft i HVAC-anlæg. Alle Belimos produkter produceres af Belimo AG i Schweiz – et land der også…

er kendt for sin produktion af ure. Det er den samme sans for kvalitet og præcision, der kommer til udtryk i Belimos komponenter til HVAC-anlæg.

Global markedsleder gennem innovation

Faktisk er Belimo verdens førende inden for området og har 1.600 medarbejdere fordelt over det meste af kloden. Det var endda Belimo der – for over 40 år siden – første gang satte en motor direkte på akslen og dermed opfandt spjældmotoren. Siden er flere, innovative produkter kommet ud af Belimos udviklingsafdeling: f.eks. energiventilen og 6-vejs ventilen. Denne vægt på innovation er med til at gøre Belimo til global markedsleder inden for aktuatorer og ventiler til varme-, ventilations- og klimaanlæg.

Et godt produkt pakket ind i support og service

Belimo laver andet end blot udvikle, producere og teste markedsledende produkter. ”Vi lægger stor vægt på at vores kunder kan få kompetent rådgivning og support”, fortæller Belimos direktør Ole Fornill, ”det sikrer at produkterne bliver dimensioneret og installeret korrekt – og at de derfor giver det udbytte, som de skal”. Dertil kommer dag-til-dag levering fra Belimos store lager i Danmark.

Belimo A/S
Thomas Helsteds Vej 7A
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16509507
P nummer: 1001111141

Kontaktperson

OF
Ole Fornill
Direktør
of@belimo.dk

Send til en kollega

0.031