23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Magneter køber du hos Larko Magnet A/S

Larko Magnet A/S - når kvalitet og professionel rådgivning er essentielt for jeres magnet indkøb

Hos Larko Magnet sidder vores professionelle rådgivere og teknikere klar til at vejlede jer om jeres næste projekt med magneter.

I kan anvende magneter til rigtig mange formål og til at optimere, overskueliggøre og forenkle arbejdsprocesser og produkter. Ofte er det kun ideerne der sætter begrænsningen, og vi hjælper jer gerne med at realisere jeres mål.

Hos os finder I et af markedets bredeste sortiment af magnetprodukter, og vi har igennem årene oparbejdet stor ekspertise inden for udvikling af nye magnetsystemer. Vi specialproducerer efter ordre og kan derfor imødekomme netop jeres netop.

Magneter kommer i mange støbninger, kvalitetsgrader og styrker. Vi leverer udelukkende kvalitetsprodukter, hvor fokus ligger på holdbarhed, korrekt styrke og ensartethed i dimensioner. Alle vores magneter produceres i henhold til de gældende miljøcertificeringer for hvert enkelt produkt smt i overensstemmelse med vores egen Larko Code of Conduct for at sikre de bedste betingelser inden for milj og arbejdsforhold..

Kontakt os for en snak omkring jeres muligheder via nedenstående muligheder:

Kundeservice telefon: +45 39 65 48 00
Kundeservice mail: post@larko.dk
Vi ser frem til at høre fra jer.

Med venlig hilsen

Larko Magnet International A/S

Larko Magnet International A/S
Meterbuen 6, bygning 9
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12295537
P nummer: 1003955589

Kontaktperson

LK
Lars Kobberholm
Direktør
+45 39 65 48 00 post@larko.dk

Send til en kollega

0.031