23948sdkhjf

Højteknologisk ventilationsanlæg til Dansk Retursystem

| Medlemsnyhed | Indrykket af DFI-Gruppen A/S

Dfi-Gruppen A/S er med til at sikre, at Danmark er med helt fremme når det gælder genanvendelse af plast, glas og aluminium på en effektiv og klimavenlig måde.

DFI-Gruppen A/S har i flere år været ventilationsleverandør hos Dansk Retursystem, og har netop færdiggjort ventilationsentreprisen på virksomhedens nye og højautomatiserede fabrik i Høje Taastrup, som fremover skal  håndtere den østdanske del af de 3,5 millioner tomme emballager som  Dansk Retursystem får ind om dagen.

Ventilationsanlægget består af 7 ventilationssystemer med udsugning/indblæsning af i alt 100.000 m3/h til de i alt 13.498 kvadratmeter i administrationsbygningen og de fire store fabrikshaller.

Avancerede målesystemer overalt i ventilationsanlæggene er med til at minimere energiforbruget, samt sikre en stabil og miljøvenlig drift. Zonestyring på både varme og CO2 indhold er medvirkende til et optimalt indeklima.

DFI-Gruppen A/S har i projekteringen af anlægget lagt vægt på energibesparelse, lav belastning, driftssikkerhed og servicevenlighed, og ikke mindst et godt arbejdsmiljø til medarbejdere hos Dansk Retursystem.

Se hvad Ritzau skriver om åbningen af fabrikken her:

https://via.ritzau.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DFI-Gruppen A/S

Sverigesvej 8
7480 Vildbjerg
Danmark
DFI-Gruppen A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078