23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Special-designet ATEX-sikret anlæg til halmkraftværk

Technor har leveret og installeret komplet ATEX-sikret højvakuumanlæg for udsugning af halmstøv og halmstrå samt special designet suger-anlæg for halmopriver til varmeværk.

Kunde:                               
Euro Therm A/S
Virksomhedstype:          
Halmkraftværk
Anlægsbeskrivelse:       
Centralt støvsugeranlæg samt suger-anlæg
Samlet kapacitet:           
700 m3/h samt 3600 m3/h

                                                                                                             

Centralt støvsuger anlæg:
Højvakuumanlægget sikrer at rengøring af lastbilernes vognlader og gulvarealer sker nemt og sikkert. Halmstøv er potentielt eksplosivt og derfor er anlægget  ATEX-sikret, hvilket bevirker at person- og materielskade minimeres mest muligt ved en evtuel eksplosion. Der er udført en specialløsning for eksplosionsaflastning i filteret, da dette er installeret indendørs. I tæt samarbejde med filterleverandøren og ud fra beregninger er eksplosionsaflastningen i filteret udført med Ø 1.200 mm. kanal gennem ydervæg med 45 graders opadrettet bøjning udvendig.  

Suger-anlæg til halmopriver:
Anlæggets funktion er at opretholde et undertryk i halmopriveren. Dette gøres ved at suge i specifikke områder i maskinen. Når der indføres en ny halmballe i opriveren og porten åbner sørger anlægget for at støvmængden holdes minimal, så udslippet til omgivelserne minimeres og derved reduceres risikoen for en eksplosion.

For begge anlæg er der mulighed for opkobling til det centrale SRO-anlæg, så fjernovervågning og fjernstyring er muligt.

 


 

Technor ApS
Sjællandsvej 22
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19962571
P nummer: 1004072010

Kontaktperson

MS
Mathias Sørensen
mhs@technor.dk

Send til en kollega

0.063