23948sdkhjf

Bæredygtighedsrapport

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVK Danmark A/S

FN's 17 verdensmål for bæredygtig udvikling skal lede verden i en mere bæredygtig retning. Vi anerkender bæredygtighed og verdensmålene som værende af afgørende betydning, og vi gør vores bedste for at gøre en forskel på dette område.

Vi har udarbejdet en bæredygtighedsrapport som tillæg til vores årsregnskab. Den indeholder information om vores mission, forretningsmodel og leverandørstyring med fokus på socialt ansvar og FN's verdensmål . Vores løsninger udgør en betydelig del af en bæredygtig vandinfrastruktur, og vi er dedikerede til løbende at forbedre den måde, vi driver forretning på, til gavn for miljøet.

Nogle af vores tiltag relateret til verdensmålene er

  • World Water Day-konkurrence for vores kunder og forretningspartnere for at skabe opmærksomhed omkring nogle af de projekter, der har positiv påvirkning på vand-, sanitet- eller miljøområdet.
  • Medinitiativtager til en vandsommerskole, der afholdes i samarbejde med Aarhus Universitet og førende danske vandselskaber og vandforsyninger
  • Fortsat fokus på genanvendelse af restprodukter fra vores produktion med det formål ikke at have affald til deponering. Vi ønsker at kunne redegøre for håndteringen af affald fra både produktion og administration, og vi har et klart defineret mål om, at alle rest- og biprodukter skal indgå i en cirkulær økonomi.
  • Indsamling af data for energiforbrug for alle AVK-selskaber og derefter formulering af mål for forbedringer. Hovedformålet er at opretholde vand- og energiforbruget på trods af en øget produktion.

Som global markedsleder tager vi både globalt og lokalt ansvar, og vi har klart definerede politikker for sikkerhed, miljø, etik og kvalitet for hele AVK-gruppen.

Baseret på data og opfyldelsen af vores definerede mål, vil vi udarbejde en statusrapport på vores arbejde med CSR og bæredygtighed to gange om året. Du kan læse mere om AVK og bæredygtighed her.

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVK Danmark A/S

Bizonvej 1
8464 Galten
Danmark
AVK Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078