23948sdkhjf

Cityringen - M3 - Metrostationer

| Medlemsnyhed | Indrykket af SafeExIT A/S

SafeExIT A/S er også blandt leverandørerne til de 17 nye stationer på Copenhagen Metro - Cityringen.

Cityringen, på ialt 15,5 kilomenter tunnel, er boret under Frederiksberg, Københavns centrum og - brokvarterer. Stationerne er alle underjordiske og selvom de arkitektonisk er ens, er de alligevel helt forskellige fra hinanden. Hver station afspejler det område, man møder når man tager trappen op fra perronen. En meget vigtig parameter er, at passagerene, når de opholder sig på stationen, føler sig trygge både om dagen og om aftenen.

Vi har leveret flugtvejsskilte til adgangsområderne på samtlige stationer, og det har været vigtigt, både for os og for bygherrer, at armaturerne falder naturligt ind i det enkle og stramme udtryk, der er på stationerne.

RIMO Metro er, med sit børstede stålkabinet, sit rektangulære og enkle formsprog som skabt til stationernes interiør. Flugtvejsskiltet er monteret direkte på væg og med den usynlige montering, understreges det minimalistiske design.

Billederne viser hvordan flugtvejsarmaturet er anvendt på Marmorkirken Metrostation.

Se mere om produkterne på vores hjemmeside safeexit.dk under Tunnel Emergency Light eller kontakt os på kontakt@safeexit.dk eller 4345 5010

Medlemsnyhed

Indrykket af
SafeExIT A/S

Herstedøstervej 19
2600 Glostrup
Danmark
SafeExIT A/S

Billeder & videoer

RIMO Metro flugtvejsarmatur på væg - Marmorkirken metrostationRIMO Metro flugtvejsarmatur i fordelingsområde RIMO Metro flugtvejsarmatur i trappeopgang - Marmorkirken metrostation

Send til en kollega

0.141