23948sdkhjf

"Drivkraften er det gode samarbejde med mine Kunder"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kemi-tech Water Treatment

Interview med Kemi-tech's garvede Salgs- og Servicekonsulent

Carsten Bang Nielsen blev ansat hos Kemi-tech i Maj 2013. Han har i årene indtil dato, været med til at sætte sit præg i virksomheden hvor han er yderst vellidt blandt sine kunder og kolleger.

Carsten har haft med vandbehandling at gøre i over 30 år og er i sin tid udlært hos Ålborg værft som maskinarbejder. Senere blev det til tilsynsførende hos Naturgas og en tur i tegnestuen hos Q8. Derefter blev han ansat hos et firma der havde specialiseret sig indenfor bejdsning af rusfrit stål/jern, elektrolyse og udsyring af kedler m.m. Det var her interessen for vandbehandling for alvor tog fat.

Carsten Bang Nielsen er glad for at være hos Kemi-tech, en virksomhed der har været og er i konstant udvikling, og han satser på at forsætte der indtil han går på pension.

 

”Kemi-tech har fra dag 1 været en super arbejdsplads og jeg synes, det er sjovt at gå på arbejde. Det er helt sikkert den gode sparring og det samarbejde jeg har med mine kunder, der er drivkraften. At kunne hjælpe kunderne til at finde præcis de løsninger der passer til deres behov og se resultaterne efterfølgende. Samtidig holder jeg af at arbejde selvstændigt og nyder friheden ved selv at kunne planlægge mine arbejdsdage.

Vi har lige ansat en ny konsulent, Finn Vinther Andersen, som jeg skal være med til at lære op. Det synes jeg er spændende. Jeg glæder mig til at dele ud af mine erfaringer, men også at få nye input i forhold til hvordan opgaverne også kan løses”

 

Carsten Bang Nielsen er et vedholdende, handlekraftigt, og ikke mindst et underholdende menneske, som besidder en god portion drilsk nordjysk humor som han gerne deler ud af…..

https://www.kemi-tech.eu

https://www.linkedin.com/company/kemi-tec

 

 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kemi-tech Water Treatment

Mosetoften 14
8722 Hedensted
Danmark
Kemi-tech Water Treatment

Send til en kollega

0.125