23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Projekterings-, Projekt-, eller Byggeledelse? Valget er dit!

... Men svaret er Nohrcon. Uanset hvilken efteruddannelse du vælger, inden for de tre områder, kan du nemlig forvente kurser af højeste kvalitet, der klæder dig bedre på i dagligdagen. Og der er Tilmeld 3, betal for 2-rabat - til 6 uger før!

Projekteringsledelse kom i høj grad i fokus, da de nye aftalevilkår for byggeriets parter (AB18/ABR18/ABT18) blev indført sidste år. På Nohrcons basiskursus Projekteringsledelse i praksis får du en grundig introduktion til området, og du kan vælge at bygge videre på din viden med vores Certificering i projekteringsledelse efterfølgende. Projekteringslederen skal nemlig kunne overskue hele byggeprocessen og sætte sig ind i de udfordringer, som kan opstå hele vejen igennem processen fra tilbud over tidsplan til færdiggørelse.

Er det i stedet projektledelse, der har din interesse? Så kan du få konkrete værktøjer og viden, du kan anvende i praksis på Byggeriets projektlederuddannelse - herunder projektstyring, økonomistyring, og juridiske og kontraktmæssige forhold. Men vi tager også fat på emner, som projektlederens personlige udvikling og det at træde ind i projektlederrollen.

Husk også Nohrcons nyeste uddannelsesskud på stammen om byggeledelse: Den praktiske byggelederuddannelse, som giver dig en vigtig forståelse for byggelederens ansvarsområder, redskaber og opgaver gennem 6 praksisnære kursusdage, hvor hverdagens udfordringer er i fokus.

NB: Alle kurser, der indgår i de tre uddannelser, kan også tages individuelt.

HUSK: TILMELD 3, BETAL FOR 2 - INDTIL 6 UGER FØR (gælder alle Nohrcon-arrangementer)

PS: Nohrcon tilbyder også Certificeringer i entrepriseret og udbudsret m.m.

Se alle Nohrcons kommende arrangementer inden for Byggeri, Udbud, Anlæg, Infrastruktur, og Personlig udvikling:

nohrcon.dk

 

Nohrcon ApS
Ewaldsgade 9
2200 København N
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30607635
P nummer: 1013343957

Kontaktperson

PGM
Peter Green Melgaard
Kommunikations- og marketingchef
+45 70201146 pm@nohrcon.com

Send til en kollega

0.063