23948sdkhjf

exodraft a/s køber 60% af Dansk Energi Service A/S

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Energi Service A/S

exodraft a/s styrker kapaciteten på varmegenvindings- og energitekniske løsninger med opkøb af Dansk Energi Service A/S

exodraft – bedst kendt som verdens førende leverandør af systemer til mekanisk skorstenstræk – har styrket sin kapacitet på nøglefærdige varmegenvindings- og energitekniske løsninger til industrien med erhvervelsen af 60% af aktiviteterne i Dansk Energi Service A/S.

Dansk Energi Service A/S (DES) er et service- og entreprenørfirma, der beskæftiger sig med alle former for energitekniske anlæg til fjernvarmeværker samt store og mellemstore industrier. Inden for disse områder forhandler og installerer DES brænder- og kedelanlæg med udstyr til varmt- og hedtvand, hedtolie samt dampanlæg med totale styrings- og overvågningssystemer – som både del- og total- entrepriser.

Administrerende direktør i exodraft, Jørgen Andersen, udtaler: ”Selskaberne i DES og deres forretningsområder er spot on på vores strategi inden for industriel varmegenvinding og energitekniske løsninger. Produktsortimentet passer som en naturlig forlængelse af exodraft’s nuværende produktprogram, ligesom aktiviteterne i DES vil støtte os ved gennemførelsen af vores nuværende turn-key aktiviteter. Samtidig vil vi have en god base i Danmark med mulighed for ekspansion til andre lande.”

Desuden udtaler administrerende direktør og medejer med 40% i DES, Palle Jensen, følgende: ”Vi er stolte over, at exodraft har udset sig DES som den ideelle virksomhed til at udbygge deres aktiviteter og produktgrundlag. Vi ser med stor glæde frem til samarbejdet og til at arbejde for en udvidelse af aktivitetsniveauet inden for industriel varmegenvinding, ikke kun i Danmark, men også i andre lande.”

DES vil fortsætte som et selvstændigt datterselskab til exodraft systems a/s, og DES’ ledelse og medarbejdere vil fortsætte uændret, ligesom der ikke er planlagt nogle ændringer på DES’ nuværende lokalitet i Vejle.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Energi Service A/S

Ibæk Strandvej 11
7100 Vejle
Danmark
Dansk Energi Service A/S

Send til en kollega

0.062