23948sdkhjf

eviShine byder velkommen til en prominent skikkelse

| Medlemsnyhed | Indrykket af eviShine

2020 er startet stærkt for eviShine. Vi har nemlig budt velkommen til Povl Nielsen. Povl er en gammel kending i energibranchen og vi er glade for at kunne byde ham velkommen i eviShine.

Povl er uddannet svagstrømsingeniør og har ydermere en Executive MBA. Applikationer og digital optimering af vand- og energiforbrug har altid spillet en rolle i Povls erhvervsliv. De seneste år har Povl besiddet diverse direktør- og bestyrelsesposter, hvor han har været meget engageret i udviklingen af nye forretningsmodeller til at stoppe spild.

Nye ”stop spild”­- metoder er fremtiden

Hvad er det, som gør energibranchen så interessant for dig?

”Mange taler om bæredygtighed og klimaindsatser. Det er i 2020 politisk korrekt at være grøn, de unge går forrest og der er mange nye relevante direktiver og lovgivning er på rette vej.

Den største udfordring er handling og forankring af stop spild adfærd hos os mennesker og organisationer, samt sikre at så meget spild stoppes automatisk via nye applikationer og teknologier. Dette sker ikke af sig selv og der skal derfor rettes fokus på nye forretningsmodeller, applikationer og teknologiske partnerskaber for at flytte organisationer til konkret handling. Det er netop det, som gør branchen super spændende!”

Hvad er det, som fascinerer dig ved EMS?

”Intet uden applikationssammenhængen og forretningsmodellen. EMS er for mig som at tale om en hammer, når man ønsker sig et hus.”

En gammel kending vender tilbage

Povl Nielsen har været ude af energibranchen de seneste par år, så da han fik spørgsmålet, om han var glad for at være tilbage, svarede han, ”Ja - der er mere end nogensinde behov for at skabe nye forretningsmodeller for at udnytte de digitale teknologier i en større ”stop spild” sammenhæng.”

Nyt bestyrelsesmedlem i eviShine

Hvorfor faldt valget lige på eviShine?

”EviShine har igennem mange år være kendt for realtime målinger omkring forskellige fabrikaters solanlæg koblet med synliggørelse af andre forbrugsarter. Det er et godt udgangspunkt for innovation af nye ”stop spild” forretningsmodeller indenfor lokal el-produktion og forbrugsoptimering i bygningsmassen.”

Hvad bliver din rolle i eviShine?

”Jeg træder ind i bestyrelsen, men jeg vil samtidig fungere som konsulent for firmaet. Dette vil sige, at min rolle bliver forretningsudvikler af nye forretningsmodeller for kunderne.”

Hvad er dine forventninger til eviShine?

”At eviShine udbredes hurtigere, idet produktet i stigende grad indgår som en vigtig og forankret del i kundernes løsninger for energi- og vandoptimering – alt til gavn for klimaet og pengepungen.”

Vi, i eviShine, glæder os til et fantastisk spændende samarbejde med Povl – velkommen til eviShine.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
eviShine

Bautavej 1 A, Hasle
8210 Aarhus V
Danmark
eviShine

Send til en kollega

0.126