23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Steven Ravn Andersen er ny mand i Blaaholm Wind Solutions

Steven Ravn Andersen er ny Salgs- & Forretningsudviklingschef i Blaaholm.

Det er en erfaren mand, der sætter sig i chefstolen i Blaaholm. Steven Ravn Andersen har nemlig i sit tidligere job været med til at producere en række løsninger til vind industrien. Det drejer sig om løfteåg, håndteringsudstyr, produktionsudstyr og platforme hos en af vores leverandører og samarbejdspartner nemlig East Metal.

I Blaaholm er Stevens opgave at fortsætte og udvikle det samarbejde vi har med vores kunder i vind industrien, og matche vores kernekompetencer med nye kunder og samarbejdspartnere.

”Jeg har oplevet Blaaholms udvikling gennem de seneste år, fordi jeg er kommet i huset som leverandør. Det er en dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og det tiltaler mig. Vi arbejder med komplicerede projekter og leverer specialudviklede løsninger til kunderne. Det glæder jeg mig til at blive en del af” fortæller Steven.

Steven er uddannet smed og produktionsteknolog, hvilket vi ser som et stærkt kort på hånden i dialogen med vores kunder om de tekniske løsninger. I Blaaholm er vi glade for at få Steven med på holdet.

Kontakt Steven på telefon eller mail:

+45 3029 5427
sra@blaaholm.com

Følg Blaaholm på LinkedIn

ENABL A/S
Kilde Alle 4
8722 Hedensted
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40873406

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063