23948sdkhjf

Udstillerne tæller ned til EL & TEKNIK 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL & TEKNIK

Nedtællingen til Danmarks største elfagmesse, El & Teknik 2020, er for alvor i gang. På de netop overståede udstillermøder I København og Odense var fremmødet markant, og spørgelysten og engagement var i top.

Foreløbig er godt 150 udstillere ved at gøre klar til at fremvise kabelskabe, belysningsanlæg, nødstrømsanlæg, ladestandere til elbiler, varmepumper og meget andet på El & Teknik 2020, der løber af stablen den 12.-14. maj i Odense Congress Center.

For at klæde udstillerne helt på til messen, afholdt Dansk Energi og VELTEK to udstillermøder i hhv. København og Odense. Et tilbud, som mange udstillere gjorde brug af. I København mødte 31 udstillere op, mens 33 udstillere deltog i Odense.

– Vi har få ledige stande tilbage, og jeg kan godt love, at vi får en spændende messe med masser af nyheder og gode muligheder for at styrke sit netværk, sagde projektleder Helle Kristiansen fra Dansk Energi, der hvert andet år arrangerer EL & TEKNIK-messen sammen med VELTEK.

Udstillermøderne bestod af lige dele praktiske informationer, inspirerende indlæg og mulighed for at hilse på de øvrige udstillere. Udstillerne fik både gode råd til godkendelse og opbygning af deres messestand, brug af sociale medier og det digitale udstillerkatalog. Udstillerne benyttede lejligheden til at stille spørgsmål og komme med konstruktive forslag og indvendinger til messens forløb.

Messearrangørerne kunne ligeledes løfte sløret for, at både elbiler, varmepumper og el-sikkerhedsregler og myndighedskrav bliver omdrejningspunktet for de faglige indlæg på årets messe.

I Odense sluttede mødet af med en rundvisning i hallerne og en sandwich, hvor de kommende udstillere havde mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Alle præsentationer vil blive lagt op – kun tilgængelige for udstillerne.

Book en stand på hjemmesiden for EL & TEKNIK

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL & TEKNIK

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Danmark
EL & TEKNIK

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078