23948sdkhjf

Har du styr på dine fittings?`

| Medlemsnyhed | Indrykket af Granzow A/S

Fittings er ikke bare fittings. De kommer i et væld af forskellige specifikationer, og du skal derfor spørge dig selv en lang række indledende spørgsmål før du kan vælge den rette fitting

Hvad slags medie er der tale om? Er det til brug under vakuum eller ved trykluft? Hvad slags standarder skal de leve op til? Hvad slags connector skal du bruge? Hvad slags miljø skal de fungere i? – og listen fortsætter. Det kan være svært at holde tungen lige i munden, hvis ikke det er ens primære arbejdsområde.

Mere end 85 års erfaring med rådgivning
Hos Granzow har vi mere end 85 års erfaring med at vejlede vores kunder i innovative løsninger. Vi er utrolig stolte af vores samarbejde med Parker, der gennem de seneste årtier har været markedsførende på verdensplan. De har et endeløst udvalg af produkter, og det er din garanti for at vi sammen finder en løsning der er som skræddersyet til dig og dine behov.

Parker har særlige produktserier, der tilgodeser særlige branchespecifikke certificeringer og standarder.

Er du interesseret i at læse mere om vores udvalg af Parker-produkter, så kan du finde et katalog her.. Kataloget er på små 480 sider, så hvis du skal bruge svar i dag, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig at ringe til en af vores kyndige rådgivere på telefon 4320 2600. Alternativt kan du besøge vores hjemmeside på www.granzow.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Granzow A/S

Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Danmark
Granzow A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063