23948sdkhjf

Søger du et praksisnært kompetenceløft i fødevaresikkerhed?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

For at sikre dig viden og værktøjer, som du kan bruge til at skabe værdifulde audits i din virksomhed, tager vores auditorkurser udgangspunkt i din virkelighed, og giver dig et praksisnært kompetenceløft inden for fødevaresikkerhed.

"Der var åben og god atmosfære med plads til at snakke om konkrete sager fra virkeligheden, og stoffet var ikke "tørt og teorisk"," - kursist

Det betyder, at du får en kombination af spændende teori, praktiske øvelser og faglig sparring, omend du vælger et kursus som Intern Auditor eller Lead Auditor.

"Det bedste ved kurset var underviserens guldkorn baseret på egne erfaringer," - kursist

Det giver dig mulighed for at afprøve dine nye auditeringsværktøjer i samspil med dine medkursister og erfarne undervisere, som til dagligt arbejder som professionelle Lead Auditorer og krydrer uddannelsen med deres praktiske erfaringer.

"Intern Auditor er en ny vinkel, som helt sikkert kan bruges," - kursist

På vores Intern Auditor Fødevaresikkerhedskursus, som afholdes den 11.-12. marts, får du en ny vinkel på dit ledelsessystem og større forståelse for forhold med betydning for fødevaresikkerheden, mens du lærer at planlægge, gennemføre og afrapportere effektive interne audits.

“Jeg synes, at hele Lead Auditor kurset var rigtig interessant og en stor øjenåbner,” -kursist

Hvis du i stedet søger en dybdegående forståelse for ISO 22000:2018 standarden og ønsker at blive ekspert i 1., 2. og 3. parts audits, anbefaler vi vores CQI-IRCA-registrerede Lead Auditor Fødevaresikkerhedskursus, som afholdes den 20.-24. april på engelsk og den 24.-28. august på dansk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Send til en kollega

0.08