23948sdkhjf

KN Beholderfabrik opnår øget kapacitet med fit-up system

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blaaholm A/S

Efter længere tids søgning efter en leverandør, blev Blaaholm valgt til producere fit-up systemer og et svejsetårn til at løse et kapacitetsproblem hos KN Beholderfabrik.

Øget kapacitet på 30% og optimeret produktionsstyring
Blaaholm har leveret 3 fit-up systemer og et svejsetårn til KN Beholderfabriks nye produktionslinje. Svejsetårnet er tilpasset virksomhedens specifikke krav til maksimum højde, special bom og at svejsetårnet er traverserende.

Løsningerne betyder at KN Beholderfabrik opnår en forventet øget kapacitet på omkring 30%, bedre systemgange og optimeret produktionsstyring, der bruges mindre tid på fit-up og letter svejseprocesserne. Dermed kan virksomheden imødekomme efterspørgslen og kundekrav.

Kenneth Nielsen, Direktør i KN beholderfabrik, har gjort brug af den online support som Blaaholm tilbyder og fortæller at udfordringen blev løst inden for 24 timer og dermed var de hurtigt i produktion igen.

God dialog med kompetente teknikere
Gennem hele forløbet har der været en god kommunikation mellem alle parter.

”Christian Beltoft og Jesper Hansen er tekniske meget kompetente. I holder det I lover. Der har været en god dialog, både i forhold til salgsfasen og i forhold til installationen, som fungerede rigtigt godt. Jeg kunne mærke at I følger projektet helt i mål” fortæller Kenneth om samarbejdet.

”Jeg vil anbefale Blaaholm på baggrund af muligheden for at lave specialbygget udstyr tilpasset vores forhold, og på baggrund af de gode personlige relationer og jeres tekniske know-how.”

Hvorfor Blaaholm?
”Vi havde ledt efter en leverandør af et fit-up system i flere måneder, men vi valgte Blaaholm på baggrund af deres erfaring med udstyr til vindindustrien”, fortæller Kenneth.  

”Blaaholm var kun én uge forsinket i forbindelse med indkøringen, men det var grundet at tingene skulle være færdige og i orden. Det skal der være plads til. Vi er meget tilfredse med kvaliteten af den samlede løsning. Det er ikke sidste gang vi køber udstyr hos Blaaholm – vi er allerede i dialog om et nyt projekt.” slutter Kenneth.

www.blaaholm.com

Følg Blaaholm på LinkedIn


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blaaholm A/S

Limfjordsvej 13
6715 Esbjerg N
Danmark
Blaaholm A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078