23948sdkhjf

Stor udvidelse af bilhus til luksusbiler i millionklassen

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASE Erhverv A/S

BASE Erhverv as har nu afleveret udvidelse på 2.300 m2 til Selected Car Group i Middelfart efter at have opført topmoderne bilhus i 2016. Etagearealet er nu på 5.500 m2.

Huset består af en udstillingsdel i to etager med tilhørende kontor- og velfærdslokaler, klargøringsafsnit og bilopbevaring – også i to etager. I december 2019 tog Selected Car Group en udvidelse på 2.300 kvm. i brug – også opført af BASE Erhverv som totalentreprise i partnering. Bilhuset kan ses fra motorvejen ved Middelfart.

Udvidelsen kommer bl.a. til at huse eksklusive superbiler fra Seleced Car Investments helt nye koncept indenfor puljeinvestering. Her kan investorer med enten selskabsmidler, pensionsmidler eller frie midler investere i puljer bestående af nogle af verdens mest fantastiske biler. Første investeringspulje, der består af superbiler, er netop blevet lukket, hvorfor timingen på udvidelsen går op i en højere enhed for Selected Car Group.

Foruden superbiler til puljeinvestering, vil det nye byggeri desuden huse klassiske biler fra Selected Car Collection, der består af Europas fineste, kronologisk opbyggede samling af bilmærkerne Ferrari, Porsche, Mercedes-AMG, Lamborghini, BMW og Corvette m.m. fra 50’erne frem til i dag. Bilsamlingen, og resten af Selected Car Group udvikler sig fortsat med hastige skridt, hvorfor Selected Car Group er ovenud tilfredse med hvor hurtig og smertefri byggeprocessen med BASE Erhverv endnu engang har vist sig at være.

Bygherrens repræsentant, operations- og servicechef Morten Jensen, siger: -Tilbage i 2016, da vi byggede første gang, kunne vi ikke forudse hvor hurtigt forretningen ville udvikle sig. Da vi senere nåede frem til, at en udvidelse var nødvendig, arbejdede vi med 600-800 kvm. i grundplan. Men vi nåede altså frem til 2.300 kvm. efter en rigtig god dialog med BASE Erhverv – og det er deres fortjeneste, at vi i dag har al den plads, som vi også har brug for.

-Det var helt naturligt at vælge BASE Erhverv som totalentreprenør på udvidelsen fordi dialog og proces i første projekt var helt gnidningsfri. Vi kunne nærmest bare kopiere det første projekt. Så vi tog en snak om økonomien, og fandt hurtigt en løsning, hvor der ikke var behov for at tilknytte arkitekter, så vi har bygget udvidelsen ved hjælp af nogle få ingeniør-tegninger, siger han.

-Projektet er gennemført i en direkte dialog med BASE Erhverv, og forløbet har været super professionelt. Hvis vi har haft spørgsmål, har BASE taget det hele seriøst, og eksekveret på de områder, hvor vi gerne vil optimere. BASE Erhverv har været gode til at tage udfordringer i opløbet, og har altid løst dem hurtigt og professionelt. Vi har jo ikke haft eksterne rådgivere på dette projekt – der har kun været dialog mellem to parter: Selected Car Group og BASE Erhverv. Og problemer, der måske ville være opstået, er taget af BASE allerede i opstartsfasen, så der har kun været tale om småproblemer i hele byggeprocessen, siger Morten Jensen.

-BASE har også haft styr på deres underentreprenører, og det har ligeledes været en stor fordel, at de under byggefasen stort set uafbrudt har haft mindst én mand på pladsen. Det er en stor fordel, at der hele tiden er én, som har dirigentstokken, og som ser og opfanger ting i selve byggefasen. Så på den måde – igen – er BASE deres opgave voksen, og tager ansvar for de underentreprenører, de kommer med herinde på matriklen, siger han.

-Undervejs har vi ønsket flere ændringer i forhold til den oprindelige plan. Vi har fjernet en gavlvæg, slået lokaler sammen, monteret ekstra vinduer i facaden og indrettet 8-10 arbejdspladser i udstillingsområdet – alt sammen løsninger, foreslået og gennemført af BASE Erhverv. Arbejdspladserne er placeret på et kontor, der er bygget i et lettere belyst hjørne af udstillingen. Ved at skære og isætte vinduer og døre er der sikret et godt lysindfald på kontoret, der fremstår som om det hele tiden har været planlagt. BASE er også gode som rådgivere – når jeg har fået nogle idéer undervejs, har de fået dem belyst.

-BASE er en vigtig samarbejdspartner, som vi har stor tiltro til. Når de går ind i en sag, giver de ikke bare en pris, eller kommer med noget, som de ikke selv kan stå inde for. Og hvis de kan se, at en løsning i et projekt er dårlig, så råber de op. Enten får man så optimeret løsningen, eller får det lavet på en anden måde. Jeg vil til enhver tid anbefale BASE Erhverv som entreprenør for alle de samarbejdspartnere vi har. Så hvis de skal have bygget kontorer, lagre, bilhuse eller andet vil jeg til enhver tid fremhæve BASE Erhverv som yderst kompetente til at løse opgaven, siger Morten Jensen, Selected Car Group, Middelfart.

 Billedtekster:

 Bilhuset før udvidelsen – markant profil ud mod motorvej E20.

Udvidelsen på 2.300 m2, der blev taget i brug i december 2019.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASE Erhverv A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
BASE Erhverv A/S

Send til en kollega

0.063