23948sdkhjf

Den ultimative guide til din virksomheds el-indkøb

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aventia Energy ApS

Aventia Energy ApS tilbyder virksomhedernes ansvarlige for el-indkøb en helt unik mulighed for at få fingre i den ultimative guide til at sikre den gode elpris.

Hvordan kan du sikre din virksomhed en billigere pris på el? Hvordan sikrer du en bedre el-aftale? Det er de spørgsmål som vi hos Aventia Energy ApS vil forsøge at rådgive jer i.

El-aftaler, el-indkøb og elmarkedet er ikke just det mest spændende eller ’sexet’ område at dykke ned i. Lad os sige det sådan – det er sjældent, at titlen ’Energi-konge’ fører de helt store gunstbevisninger og anerkendende skulderklap med sig. Det burde det dog!
El fylder en stor del af det faste budget hos virksomhederne, hvorfor en god eller dårlig elpris kan være afgørende for, om virksomheder med et højt kWh-forbrug, oplever en økonomisk gevinst eller konsekvenser forbundet med deres el-aftale.

Vi ved, at det at ramme en god elpris eller en dårlig el-aftale, er som at spille Lotto. Nogle gange er man heldig og rammer rigtigt, andre gange (alt for mange gange…), er man uheldig og taber igen og igen.
Hvordan kan man i så fald ændre sine odds? Hvad kan man gøre for at sikre sin elpris, så prisen på el bliver tilsvarende virkelighedens priser og dermed følger markedsprisen, fremfor en urealistisk future pris på el gennem en fastpris?

For så at vende tilbage til titlen som ’Energi-konge’ – hvordan bliver man så det? Lad os slå fast en gang for alle, at fordi el-markedet er et af de mest volatile markeder i verden, er det svært at gætte rigtig hver eneste gang, når det kommer til at lave den gode el-aftale. Derimod handler det om at sikre sin elpris og virksomhedernes el-aftale så godt som muligt. Sikkerhed og tryghed er kernebegreberne, og det man som el-indkøber kan stræbe efter.

Hvordan sikrer man bedst muligt sin virksomhed elpris og el-aftale?
Hos Aventia Energy ApS er vi af den opfattelse, at man er nødt til blandt andet at kunne gennemskue elmarkedet, de mulige prissvingninger i elprisen og kende forskel på god og dårlig rådgivning, før man har den bedste forudsætning for at indgå den gode el-aftale.

Med et humoristisk tvist tager Aventia Energy ApS virksomhedernes el-indkøber i hånden, og guider jer til den sikreste løsning for jeres el-indkøb, så din virksomhed kan få en bedre og billigere el-aftale.

Det vil ske over de næste 8 uger, hvor du vil få indblik i:

-          Generel viden om elmarkedet.

-          Viden om elproduktionen i Danmark.

-          De økonomiske konsekvenser elprisen kan forårsage.

-          God vs. dårlig rådgivning.

-          Den rette sikkerhed til el-aftalen.

-          How-to guide til den rette el-aftale.


Hvis du allerede nu sidder utålmodigt og venter på den ultimative guide til el-indkøbene, så hop ind på vores hjemmeside og få tilsendt ’El-indkøberens håndbog’ gennem følgende link: https://aventiaenergy.com/el-indkoberens-handbog-den-ultimative-guide/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aventia Energy ApS

Østre Alle 102
9000 Aalborg
Danmark
Aventia Energy ApS

Send til en kollega

0.093