23948sdkhjf

Ansvarlighed fra "first source" er afgørende

| Medlemsnyhed | Indrykket af ACTEC A/S

Salget af Li-Ion-batterier er stigende. Det oplever man også hos ACTEC, der dog ser batterierne som en langt mere teknisk avanceret handelsvare end blot en "strømforsyning".

Vi tester og udvikler produkterne, så vores kunder kan have tillid til batterierne.

Så geniale Li-Ion-batterier end måtte være med hensyn til energitæthed og evnen til at undgå selvafladning – samt foruden evnen til at optage eller levere energi hurtigt – så er Li-Ion også på mange måder ”Satans Moder” inden for strømforsyninger. Li-Ion teknologien er stabil inden for visse grænser, men kommer man ud over disse grænser, så opstår der risiko for reduceret levetid, kollaps og i værste tilfælde brande, der kan vise sig umulige at slukke. Derfor bliver det stadigt mere vanskeligt at få transporteret Li-Ion batterier, ligesom man er nødt til at træffe nogle betragtelige sikkerhedsforhold i opbevaringen og håndteringen af LiIon-batterierne.

Læs hele artiklen

Følg med på vores batteriblog


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ACTEC A/S

Alsvej 5
8940 Randers SV
Danmark
ACTEC A/S

Billeder & videoer

Blybatterier oplades og testes i hundredvis ad gangen. På den måde modtager kunderne godkendte batterier klar til brug.Det separate Li-Ion lager, der siden 2014 har udgjort en brandisoleret enhed i de 3000 kvaddratmeter store lokalerUdlæsning af måledata fra batteritesten på mobilenPanasonics kvalitet af batterierne er uovertruffen. Hvor andre - også japanske - batterier svulmer op og dør under ACTECs strigente tests, så klarer Panasonic batterierne sig fintKlimaskabet, hvor blybatterier testes ved 60° og varierende %RH med real-time udlæsning af måledata

Send til en kollega

0.078