23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Morten Kolbeck Aanæs hos Process Engineering A/S i vores afdeling i Aarhus som Senior Projektleder og Projektingeniør. Morten styrker vores kompetencer inden for konstruktion, procesdesign og projektledelse.

Morten er uddannet Maskiningeniør af Automatiseringslinjen ved Horsens Teknikum og har karrieremæssigt dyrket konstruktion, projektledelse og afdelingsledelse. Særligt har Morten fokuseret på at dygtiggøre sig inden for projektledelse, og han har bl.a. en PRINCE2 certificering.

Morten har konstrueret et væld af specialmaskiner, transportudstyr, lagersystemer og robotceller, og så har han en dybdegående teknisk indsigt og stor erfaring med projektering af produktionslinjer. Morten kommer med en baggrund fra virksomheder som Varo specialmaskiner, Jokan, Univeyor, Scanflavour og R&D.

Speciale i:

  • Konstruktion
  • Procesdesign
  • Projektledelse

Øvrige kvalifikationer:

Morten Kolbeck Aanæs vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for konstruktion, procesdesign og projektledelse med sin erfaring fra logistiksystemer, fremstilling af specialmaskiner og ingrediensbranchen.

Vi byder Morten velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.047