23948sdkhjf

Har din udkårne også en stemme som en skærebrænder?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Her er vidundermidlerne der kan slukke for enhver ’Yvonne Jensen’

Hvem husker ikke Yvonne fra Olsen Banden og hendes dejlige gennemtrængende stemme? Den kunne råbe selv de hørehæmmede op. Vil du gerne undgå sådan en skærebrænder-stemme? Så har DENIOS de helt rigtige vidundermidler til dig, nemlig ørepropper og høreværn.

Støjbelastende arbejdsområder
Arbejder du eller dine medarbejdere i støjbelastende arbejdsområder, så kan det være en rigtig god idé med høreværn eller ørepropper. På den måde kan du faktisk høre, hvad du selv tænker – det er da sikkerhed på arbejde og beskyttelse af medarbejdere, som man kan tage og føle på.

Ørepropper i slikautomat-vis
Vi har spandevis af ørepropper, som skal anbringes i øregangene. Du kan endda få ørepropper i dispensere, som ligner mistænkeligt meget slikautomater. Dog må vi lige advare dig. Ørepropper er ikke tygge- og spisevenlige – så behold dem i ørerne i stedet for og beskyt dine ører og hørelse.

Forskellige typer af ørepropper
Nu er det ikke sikkert, du tror på os, men der findes forskellige typer af ørepropper. Ørepropper er selvfølgelig ørepropper. De giver dig maksimal komfort og høj beskyttelse. Men ørepropper kan fås med og uden snor, i forskellige farver, fra forskellige producenter, lavet i forskelligt materiale og med forskellige pasformer. Ingen ører er ens. Derfor har vi mange forskellige typer af ørepropper i vores webshop, så du kan finde de helt rigtige til dine ører – og dine medarbejderes ører.

Navnet er værn. Høreværn
Vi har nævnt Yvonne og Olsen Banden, så vi kan ikke skrive denne artikel til ende uden også at nævne spionmanden nummer 1 – James Bond. Derfor bevæger vi også videre til næste type beskyttelse af ører. Navnet er værn. Høreværn.
Ligesom vores ørepropper, har vi også forskellige typer af høreværn, så du skal vælge den beskyttelse, som passer bedst til dine ører og dit behov.

Kapselhøreværn og høreværn med sammenklappelig bøjle
I vores webshop finder du et udvalg af kapselhøreværn og høreværn med sammenklappelig bøjle. Både kapselhøreværn og høreværn med bøjle bliver anvendt, hvis det er nødvendigt at tage det af og på løbende, eller hvis du eller dine medarbejdere ikke kan bruge eller passe ørepropper.

Vil du vide mere?
Vi sidder klar ved telefonen og computeren, hvis du vil vide mere om både høreværn og ørepropper. Hvis du gerne vil se vores såkaldte slikautomater til ørepropper, kan du smutte forbi vores hjemmeside. Her kan du også læse mere om høreværn og ørepropper.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

ØrepropperHørnværn med bøjleØrepropperØrepropper

Send til en kollega

0.125