23948sdkhjf

Hvor gør det mest ondt på din pengepung i 2020?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Forestil dig, at du producerer kørestole. Det kunne være hvad som helst. Lad os nu sige, at det er sædet til stolen, der holder din største omkostning i produktionen. Forstil dig så, at jeg køber det sæde hjem til dig med 0 KRONER i avance.

... Hvad gør det ved din konkurrencedygtighed og andel af markedet på den lange bane? Og hvad får dine kunder ud af det?

- Opfordrer vi til sådan et samarbejde for vores blå øjnes skyld? Nej, ikke helt. Vi hjælper med til at holde en produktion og en forretning i gang, pointerer Ulrik Mogensen, salgschef for GP INDUSTRI hos Gottfred Petersen A/S.

Nu skal du bare høre …

Sådan tager vi din største udgift på vores kappe
- Det kan godt være, at jeg under normale omstændigheder skulle have tjent 20 % pr. sæde til kørestolen – den indtjening bliver egentlig bare flyttet til andre led i kæden, blandt andet fordi vi aftaler, at du nu lægger en stor del af dine samlede indkøb hos os i stedet for at gå til 5 forskellige leverandører. En måde at købe ind på, som i øvrigt sparer dig for rigtig meget administration, tid og penge.

Med dine varer på vores lager er det os, der sørger for, at du får varerne leveret, så de er dér, når du har brug for dem. Og findes der bedre alternativer til de varer, du normalt modtager, tager vi dem gerne ind i vores sortiment for at spare dig for flest mulige leverandøromkostninger. Det drejer sig også om varer, vi normalt ikke har på lager.

Er det en mærkelig tankegang?

Næ, det synes vi ikke. For os er det vigtigt at identificere, hvor det gør mest ondt – både på dig og på slutbrugeren. For hvad nu hvis vi faktisk kunne få det rigtig gode sæde hjem, som din kunde efterspørger, men som du ikke bruger i produktionen, fordi din kørestol så bliver for dyr?

Hvad nu, hvis vi sælger det sæde til dig til samme pris, som du giver for det billige? Altså helt uden fortjeneste og måske endda med tab.

Helt grundlæggende handler det om at se kunde/leverandør-forholdet i en helt ny optik. Som et partnerskab med de fordele og muligheder et sådant bringer med sig … Læser du med, fortæller vi dig meget mere ...

GP INDUSTRI v/ Gottfred Petersen A/S


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.078