23948sdkhjf

CO2-venlig

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

logistik for kabler og interconnects

I dag er der næppe nogen producenter af elektronisk eller elektroteknisk udstyr, som fremstiller deres egne kabler og konnektorer – endsige konfektionerer deres interconnects selv. Ud over nogle logistiske og patentmæssige forhold, så ville en sådan løsning overhovedet ikke give mening. Fremstilling af kabler og konnektorer er i dag overdraget til høje specialiserede firmaer, som rationelt og i en høj kvalitet i mange tilfælde kan levere præcis de løsninger, kunderne har brug for. Det er en accepteret praksis blandt alle slags industrier fra tavlebyggere og vindmølleproducenter til automationsbranchen og producenter af forbrugerelektronik.

Et relativt nyt fabrikat inden for interconnect-produkter er Luxshare, som for nyligt er blevet en del af Hans Følsgaard A/S’ stadigt voksende program af løsninger til industri-, automations- og de elektrotekniske markeder. Luxshare har ramt meget fint ned i dét Teknikpartner-koncept, der danner grundlag for en stor del af Hans Følsgaards strategi, nemlig at levere samlede løsninger til kunderne med en kort og præcis logistik med flest mulige komponenter fra færrest mulige leverandører. Det sikrer en miljøvenlig logistik og dermed også en optimeret priseffektivitet.

Hans Følsgaard A/S har igennem såvel egne kinesiske ressourcer – i Danmark – og gennem Addtech-koncernen opnået stadigt flere og bedre kontakter til producenter i den kvalitetsmæssigt høje ende i Kina. Luxshare falder godt ind under dén kategori, og med en global omsætning på mere end 7 milliarder USD har Luxshare bidt sig godt fast i markedet. Og nu bliver Luxshares store program altså også stillet til rådighed for danske elektrotekniske, og industrivirksomheder.

Verdens 3. største interconnect-producent – grundlagt af en kvinde

På stort set ingen tid har Luxshare udviklet sig til at blive verdens tredjestørste producent af interconnect-produkter, hvilket er noget af en præstation med henblik på de mange fusioner, der på det seneste har fundet sted inden for kabel- og konnekteringsmarkedet. Hvad der faktisk er ret spændende er, at virksomheden med en omsætning på rundt regnet 7 milliarder USD årligt er grundlagt og ejet af en kvinde. Og det giver i mange tilfælde en ny måde at begå sig på i den internationale konkurrence.

Luxshare har fra starten opdaget og anerkendt koncerners måde at arbejde internationalt på. Det har medført, at Luxshare har etableret produktion og kundespecifik konfiguration flere steder på kloden. På den måde kan Luxshares produktion af kundespecifikke løsninger følge kundernes produktion ganske tæt, så logistikken gennem korte kontakt- og forsyningsveje bliver yderst effektiv. Det optimerer med andre ord tids-, pris- og ikke mindst miljøfaktorerne, ligesom produkterne på stort set alle punkter kan tilpasses eksakte kundebehov.

Alt fra kabler, stil og busbars til apparatbygning

Luxshares arbejdsmetoder stemmer godt overens med Hans Følsgaard A/S’ Teknikpartner-strategi. Ved at skabe den tætte kontakt mellem kunde og leverandør kobler Følsgaard de produktionstekniske muligheder sammen med eksakte kundebehov, hvilket også sker på tværs af agenturer og produktområder, så slutbrugerne modtager løsninger, der er så markedsklar som overhovedet muligt til den mest optimale pris – og hurtigst muligt. Optimering af blandt andet interconnects til specifikke kundeprodukter minimerer spild – og parret med en effektiv logistik giver det flere fordele på bundlinien.

I den sammenhæng er Luxshares enorme program en værdifuld tilføjelse til Følsgaards program af produkter til stadigt mere intelligente og kommunikerende industri-, elektronik- og elektrotekniske produkter inden for stort set alle markedssegmenter. I korte træk leverer Luxshare kabler, konnektorer, busbars og interconnects af nærmest enhver tænkelig art til produkter, som arbejder ved frekvenser helt op til 800GHz.

Produkterne fra Luxshare er ifølge salgschef hos Hans Følsgaard A/S, Mikkel Møller, oplagte til fremstilling af produkter inden for utallige applikationer på markederne for vindmøller, tavler, procesautomation, elektronik og elektroteknik, og ikke mindst green-tech produktionen har glæde af Luxshares måde at arbejde på. CO2-venlig fremstilling går alt andet lige ned igennem hele den logistiske fødekæde.

Da Luxshare har opbygget sin produktion med konfiguration af kabler og konnektorer til eksakte kundebehov, så kan man via Følsgaard få præcis de løsninger, der passer til applikationen og med den værditilvækst, man har brug for. Udbuddet spænder altså fra de rå komponenter til deciderede boxbuild-løsninger i de tilfælde, hvor det er mere praktisk for kunderne at få Luxshares medarbejdere til at sammenkoble moduler eller indbygge komponenter i eksempelvis en tavle eller styring. Man køber altså ikke nødvendigvis Luxshares produkter i tromler eller bulk, men kan også få sine interconnects i de længder og med de termineringer, der passer bedst muligt til produktet eller fremstillingsprocessen – og igen med den kortest mulige logistik.

Se vores udvalg 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.094