23948sdkhjf

Er Gottfred Petersen rustet til at være mere end leverandør?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gottfred Petersen A/S

Industrien 2020 kræver nye måder at handle og samarbejde på. Er vi så godt nok rustet til at være mere end leverandør? spørger Ulrik Mogensen, Salgschef for GP INDUSTRI hos Gottfred Petersen, eftertænksomt.

Ulrik Mogensen trækker vejret dybt og hæver øjenbrynet. Han har været salgschef for GP INDUSTRI hos Gottfred Petersen så længe, at du altid kan forvente et velovervejet salgsargument fra hans side. I stedet siger han:

- I dansk industri ser vi i dag en trend, der handler om at kunne tilbyde vores kunder noget andet og mere end gode tilbud, flag og blå balloner! Det handler om at kunne tilbyde et partnerskab, der fjerner fokus fra kunde/leverandør-forholdet, og som i stedet inviterer til et samarbejde, hvor tilliden mellem os spiller en helt afgørende rolle.

Er vi så godt nok rustet til det? Vi er i hvert fald godt på vej.

Fra leverandør til samarbejdspartner
- Hos Gottfred Petersen er vi faktisk rigtig gode til at sælge værdibaserede løsninger via partnerskaber med en række kunder. Vi er bare knap så gode til at gøre opmærksom på det. Reelt kan du stille mig hvilket som helst spørgsmål! Hvorfor spørge Google, når du kan spørge Gottfred …? Også i forhold til at sammensætte varer, der normalt ikke tilhører vores faggrupper, men som er en del af den præfabrikation, du skal bruge, pointerer Ulrik med et smil. - Det er en selvfølge, at vi gerne tager hånd om både at producere og samle flere delkomponenter til ét samlet varenummer.

Hver år har vi 45.000 ton varer mellem hænderne. - Så jo, vi ved godt, at vi er kendt for at være et handelshus. Lige nu bevæger vi os imidlertid fra udelukkende at være leverandør til i langt højere grad at dyrke den relation, der gør os til samarbejdspartner. Fra at være dem, der tager på kundebesøg for at sælge propper, er vi nu dem, der besøger dig og samtidigt rådgiver dig i, hvordan du optimerer dine indkøb og dit arbejdsflow blandt andet ved at outsource flere af dine indkøb og din lagerstyring til os.

Læser du med, får du et godt indblik i hvordan. Er du imellemtiden nysgerrig på, hvordan vores processer kan være med til at optimere dit lager, din lagerstyring og din produktion, er vi kun et opklad væk ...?

>> Gi’ os et kald på 63411230, så fortæller vi dig meget mere <<

God weekend fra GP INDUSTRI


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gottfred Petersen A/S

Langelandsvej 15
5000 Middelfart
Danmark
Gottfred Petersen A/S

Send til en kollega

0.094