23948sdkhjf

Emil er udlært i EL:CON og får fagets medalje

| Medlemsnyhed | Indrykket af EL:CON A/S

Emil Nalholm Pedersen er d. 15. december 2019 udlært elektriker fra EL:CONs afdeling i Hornslet.

Allerede i august var Emil til svendeprøve på Den jydske Haandværkerskole, hvor det gik så godt, at han har fået fagets medalje, som gives ved karakteren 12/12.

I løbet af sin læretid har den nyudlærte elektriker benyttet sig af nogle af de tilbud, som findes i EL:CONs lærlingeprogram. ”Det er fedt, at EL:CON har så mange forskellige afdelinger, hvor man kan få lov til at komme i rotation, og på den måde afprøve forskellige specialer,” udtaler Emil, der var i rotation i både EL:CONs forsyningsafdeling samt tavleværksted.

Emil har også arbejdet med elopgaver inden for boligområdet, men har i sidste ende fundet ud af, at det er industrisegmentet, der trækker. ”Jeg vil meget gerne forsætte med at løse industriopgaver hos EL:CON de næste par år, og så kan det godt være, at jeg i fremtiden vil læse videre til stærkstrømsingeniør,” fortæller Emil.

I afdelingen i Hornslet glæder de sig også over, at Emil bliver hos dem – nu som svend. ”Emil er utrolig dygtig og vellidt i afdelingen, og vi er glade for at have ham med på holdet. Jeg er desuden rigtig stolt over, at vi endnu en gang har en lærling i EL:CON Hornslet, som får fagets medalje,” udtaler servicechef Erik Haislund Lemming.

Når Emil har fri, slår han sine folder i Randers, hvor en af de store interesser fodbold. Han har selv spillet, men nu bliver der mest heppet ivrigt på lokalholdet Randers FC foran fjernsynet og på stadion. 

STORT tillykke til Emil!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
EL:CON A/S

Ryhavevej 50
8210 Aarhus V
Danmark
EL:CON A/S

Send til en kollega

0.063